Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 капсула - Nutrex

ПроизвођачNutrex

81 %

Lipo 6 Black Ultra је револуционаран сагоревач масти, који помаже код рапидног и брзог сагоревања калорија. Садржи уникатну супстанцу која појачава његове ефекте и осим тога овај сагоревач масти не губи ефикасност ни након дужег коршћења. Његова ефикасност и снага осигуравају брзо сагоревање калорија у телу.

На стању
2.800,00din.~(23.88 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Lipo 6 Black Ultra Concentrate је подигао сагоревање масноћа на нови ниво

Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate је супер јак сагоревач масти, креиран тако да брзо уништава сувишне масне ћелије. Потискује апетит, додаје енергију и зато ћете бити способни вежбати дуже и ефикасније. У току неколико задњих година су се многи производи намењени за согоревање масноћа појавили и нестали, о свима се тврдило да су ЕКСТРЕМНО ефикасни. Категорије тзв. Екстремних смеса више никога превише не занимају, Nutrex је подигао сагоревање калорија на потпуно нови ниво. Прекорачио је границе савршенства, далеко је прекорачио максималну ефикасност, у потпуности изван било каквог искуства, које сте са сагоревањем масноћа до сада имали. Доносимо вам Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate.

 Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 капсула - Nutrex

Ово је ултимативно најјачи сагоревач масти икада креиран у Nutrexu. Толико је јак да никада не смете узети више од једне капсуле. Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate је ултра концетровани супер јак сагоревач масти, који ће водити рат са вашим салом. Потискује апетит и уједно Вам даје енергију на неколико сати. Редовна конзумација производа води ка смањењу ефикасности. Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate је први сагоравач који садржи супстанцу која то спречава, што значи да је ефикасан сво време коришћења, довољна је само 1 капсула за постизање најбољих резултата.

 

Lipo 6 BLACK Ultra Concentrate и његове погодности

  • рапидно и брзо сагоревање масноћа
  • веома ефикасан и делотворан захваљујући брзом уништавању масноћа у организму
  • смањује апетит
  • Инхибира катаболизам
  • једна капсула обезбеђује максимално дејство
  • даје енергију на неколико сати

 

Састав

Желатин, микрокристална целулоза, магнезијум стеарат, титанијум диоксид, силицијум диоксид.

 

Дозирање

Одрасли 1 капсулу ујутро и 1 капсулу после подне. Не конзумирајте заједно са јелом него најмање 1 сат пре јела. Последњу капсулу конзумирајте 6 сати пре спавања.

 

Таблица нутритивних вредности

 
Нутритивне вредности1 доза
Хром 100 мцг
Безводни кофеин 175 мг
Н-Ацетил-Л-Тирозин 118 мг
Paullinia Cupana (семе) 100 мг
Citrus Aurantium (плод) 10 мг
Capsicum Annuum (плод) 5 мг
Piper Nigrum (плод) 5 мг

 

Упозорење

Производ је намењен за посебну исхрану. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25Ц. НЕ излажите смразавању и директним сунчевим зрацима. Потрошите до датума утиснутог на амбалажи. Lipo-6 Black није за особе млађе од 21 године. Не конзумирајте за време трудноће и дојења. Никада немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте конзумирати Синефрин, кофеин из других извора, укључујући кафу, чај, соду и друге додатке исхрани или лекове. Овај производ садржи кофеин. Ако користите лекове укључујући инхибиторе МАО, антидепресиве, аспирин, дроге, или производе који садрже, ефедрин, псеудоефедрин, или друге, пре конзумације се посаветујте са лекаром. Исто тако је обавезна и консултација са лекаром ако имате проблем са срцем, јетром или бубрезима, патите од поремећаја штитне жлијезде, душевних болести, тешкоћа код мокрења, диабетеса, високог притиска, повећане простате. Чувајте ван домашаја деце.

Више информација
Оцене38
Варијације производа
Питање о производу