Magneslife Strong - Nutrend

ПроизвођачNutrend

100 %

Magneslife Strong је шот који садржи 375 мг магнезијума у добро-апсорбујућем облику. Помаже у смањењу умора и исцрпљености, брине се за правилно функционисање метаболизма, који је неопходан за производњу енергије и функционисање мишића. Производ је такође обогаћен и витамином Б6.

 

На стању
140,00din.~(1.19 €)
Опис

Magneslife Strong - дневна доза магнезијума која помаже мишићима да правилно функционишу

Magneslife Strong је мали шот који садржи 375 мг магнезијума у добро-апсорбујућем облику. Доприноси правилном метаболизму, који је неопходан за производњу енергије. Осим тога, смањује умор и исцрпљеност, брине се о правилном функционисању мишића и синтези протеина. То ће ценити сви спортисти али и особе које се не баве спортом, а желе одржати или повећати мишићну масу. Производ се може користити за мршављење или повећање мишићне масе.         

          

Производ садржи велику количину витамина Б6, супротно томе, скоро да нема шећера (мање од 0,3 г), захваљујући чему га можете узимати и када сте на дијети.

          

Magneslife Strong - Nutrend

         

Magneslife Strong и његове предности

  • садржи 375 мг магнезијума у добро апсорбујућем облику
  • садржи мање од 0,3 грама шећера
  • укључен је и витамин Б6
  • доприноси правилном функционисању мишића
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености

      

Састав

Вода, магнезијум цитрат, регулатор киселости лимунска киселина, конзерванси сорбинска киселина и натријум бензоат, заслађивач ацесулфам К, пиридоксин хидрохлорид, заслађивачи сукралоза и стевиол гликозид.

  

Препоручена употреба 

Када се припремате за дуготрајна физичка оптерећења, производ конзумирајте 2 до 3 дана пре очекиваних физичких перформанси, увечер пре спавања. Производ увек понесите са собом за време дуготрајног или захтевног тренинга и конзумирајте га уколико је потребно.     

Узимајте максимално 1 шот дневно, попијте га одмах након отварања или након што га помешате са водом. Пре употребе промућкајте производ. Конзумирајте одмах након отварања. Било какав лагани талог је природно својство производа, није недостатак.

                

Табела нутритивних вредности 

Нутритивне вредности100 мл1 доза (25 мл)
Магнезијум 625 mg = 167 % * 375 mg = 100 % *
Витамин Б6 16,7 mg = 1193 % * 10 mg = 714 % *
Шећер <0,5 g <0,3 g
 
* Референтни унос

   

Упозорење

Додатак исхрани са заслађивачем. Није замена за разноврсну исхрану. Није погодан за децу. Држати ван домашаја деце! Произвођач није одговоран за штету узроковану неправилним коришћењем или складиштењем. Чувати на сувом месту на температури до 25°Ц, заштитити од директне сунчеве светлости и смрзавања. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.
Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу