Магнезијум бисглицинат - Reflex Nutrition

ПроизвођачReflex Nutrition

85 %

Магнезијум бисглицинат је извор магнезијума у облику капсула које садрже магнезијум бисглицинат. Једна доза садржи чак 375 мг магнезијума, што у организму доприноси функцији мишића, синтези протеина или смањењу умора и исцрпљености.

На стању
1.300,00din.~(11.09 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Магнезијум бисглицинат - извор магнезијума за рад мишића и смањење умора

Магнезијум бисглицинат су желатинске капсуле које садрже магнезијум у облику магнезијум бисглицината. Магнезијум је важан за правилно функционисање организма из неколико разлога. Доприноси правилном функционисању мишића, нерног система и метаболизма за производњу енергије. Магнезијум помаже у смањењу умора и исцрпљености, али такође подстиче и синтезу протеина, одржавање здравих костију и зуба. Између осталог, игра улогу у процесу ћелијске деобе, доприноси функцији психе и равнотежи електролита. Препоручена дневна доза је 3 капсуле са укупним садржајем од 375 мг магнезијума.

 

Магнезијум бисглицинат и његове предности

  • користан за рад мишића и нервног система
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • доприноси одржавању здравих костију и зуба
  • доприноси синтези протеина и менталном здрављу
  • долази у облику желатинских капсула
  • 375 мг магнезиума по једној дози

 

Пуферисани магнезијум бисглицинат (магнезијум бисглицинат, магнезијум оксид, лимунска киселина), тврда желатинска капсула (говеђи желатин), средство за повећање волумена (малтодекстрин), средства против згрудњавања (магнезијум стеарат, силицијум диоксид).
 

Дозирање

Узимајте три капсуле дневно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

 1 капсула
Магнезијум 125 мг

 

Упозорење

Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Производ је додатак исхрани, треба га користити у складу са уравнотеженом исхраном.

Више информација
Оцене9
Варијације производа
Питање о производу