Anticramp max - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

87 %

Магнезијум Max Skurcz је јединствени комплекс витамина и минерала за одржавање оптималног здравља организма. Једном таблетом ћете у организам унети високо биорасположиви облик магнезијума, калијума и витамина Б6. Додатак исхрани је погодан и за вегане. 

На стању
600,00din.~(5.12 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Магнезијум Max Skurcz је јединствени комплекс високо корисног облика магнезијума, калијума и витамина Б6

Магнезијум Max Skurcz садржи комплекс минерала и витамина Б6, за обезбеђивање оптималног здравља организма. Главна компонента производа је високо користан облик магнезијума (магнезијум цитрат), који помаже у смањењу умора и одржава ниво електролита у равнотежи. Осим тога, обезбеђује правилно функционисање нервног система, психе, мишића, костију и зуба. Додатак исхрани, погодан и за вегане, још се састоји и од високо корисног облика калијума (калијум цитрат), који обезбеђује правилно функционисање нервног система и мишића. Такође, изузетно је важан за правилан рад срца, јер помаже у одржавању нормалног крвног притиска. Витамин Б6, који се налази у комплексу, обезбеђује здравље психе, доприноси стварању црвених крвних зрнаца и правилном функционисању имунолошког и нервног система. Осим тога, смањује осећај умора и важан је за метаболизам хомоцистеина, протеина и гликогена.

 

Магнезијум Max Skurcz и његове предности

  • комплекс минерала и витамина Б6
  • садржи облик високо биорасположивог магнезијума (магнезијум цитрат)
  • садржи високо биорасположив облик калијума (калијум цитрат)
  • одржава здравље имунолошког и нервног система
  • смањује осећај умора и исцрпљености
  • позитивно утиче на неколико биохемијских процеса у организму
  • погодно за вегане

 

Састав

Магнезијум цитрат (магнезијум), калијум цитрат (калијум), пиридин хидрохлорид (витамин Б6), средства за учвршћивање: скроб, микрокристална целулоза, супстанца против лечења: магнезијумске соли масних киселина, силика.

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету дневно 15 минута после оброка.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза(1 табела)
Магнезијум 56 mg
Калијум 108 mg
Витамин Б6  0,21 mg

             

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Ако сте алергични на било који од састојака немојте користити производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље, као ни за особе лечене антидепресивима или који пате од отказивања бубрега. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Алергени: Производ се производи у постројењу у којем се прерађују намирнице које садрже: млеко (укључује лактозу), кикирики, друге орашасте плодове, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу