Majica Limits White Black - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam Clothing

Majica Limits bijele boje je idealna za vježbanje, a to zahvaljujući materijalu – 100% pamuku. Ovaj materijal je ugodan na dodir i ne uzrokuje alergijske reakcije kod znojenja, što će ocijeniti svaki ljubitelj napornih treninga. Ova majica ima još dodatno i unikatni dizajn s upečatljivim natpisom "Limits Are Just An Illusion".


Више није доступно

Majica Limits s unikatnim dizajnom za one koji pomiču svoje limite

Majica Limits White Black bijele boje je idealna za vježbanje, a to zahvaljujući materijalu100% pamuku. Ovaj materijal je ugodan na dodir i ne uzrokuje alergijske reakcije kod znojenja, što će ocijeniti svaki ljubitelj napornih treninga. Njezin unikatni dizajn u kombinaciji s upečatljivim natpisom "Limits Are Just An Illusion" (u prijevodu „limiti su samo iluzija“) će samo podcrtati  njezinu svrhu. Ako se i vi slažete s idejom na grudima ove majice, zavoljet ćete je!

               

Majica Limits White Black GymBeam

 

Kome je majica Limits namijenjena?

Majica je namijenjena svim muškarcima i sportašima koji vole odjeću izrađenu od kvalitetnih materijala, kao što je 100% pamuk, ali također vode računa o ukusu i stilu.

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina u grudima 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Duljina 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Kako se brinuti o majici?

 

Majicu perite izvrnutu naopačke na temperaturi 30°C, a u slučaju da je želite peglati, podesite srednju temperaturu i nemojte je peglati izvrnutu niti preko tiska na majici. Šušite u sušilici samo u slučaju da je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo raditi, jer se može skupiti.

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Majica Limits White Black - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Majica Limits White Black - GymBeam
Ваша оцена
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор