Manuka Health

Manuka Health је цертификовани новозеландски бранд најквалитетнијег меда и производа од меда, основан је 2006. године. Овај мед је произведен од локалне биљке која се зове Манука. Манука је изузетна по свом МГО (метилглиоксал) споју, што је чини популарном и кориштеном у медицинским круговима. Расте само на Новом Зеланду, а производња меда је могућа само неколико недеља у години, када биљка цвета.

 Прикажи више

2008. године, Manuka Health је први пут увео дистрибуцију меда према МГО садржају као тачнију и поузданију методу утврђивања квалитета Манука меда. МГО састав означавања Манука меда је важан због:

 • Базира се на науци и истраживању - Тачан и поуздан састав сертификовања Манука меда за ниво метилглиоксала, што се може проверити у било којој лабораторији.
 • Проверен је - Свака серија Манука меда тестирана је и сертификована, што гарантује минимални ниво МГО, што је јасно назначено на амбалажи.
 • Разумљиво и јасно је - Манука мед МГО ™ 400+ гарантује минималан садржај 400 мг метилглиоксала на килограм Манука меда.

Manuka Health испитује сваку серију меда како би се обезбедио највећи могући квалитет и чистоћа меда. Компанија покрива целокупни производни процес, од пчеларства до коначног производа. Сваки мед мора задовољити строге стандарде квалитета и безбедности за одржање својства биоактивних спојева. Пробајте изузетно здрав и нутритивно вредан Манука мед!

 

Manuka Health

 

Извори

 

 Прикажи мање

2 Items

по страни
Set Ascending Direction
Категорија
 • Фитнес храна (2)
 • Ароме и заслађивачи (2)
Паковање (г)
 1. 250 г (1)
 2. 500 г (1)
Текстура
 1. прехрамбених производа (2)
Мешавина
 1. чист (2)
Врста производа
Цена
Filtriraj po
Вегетаријански (2)
Вегански (2)
Без глутена (2)
Без лактозе (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без вештачких заслађивача (2)
Без пластичног паковања (2)
Без аспартама (2)
 1. MGO™ 400+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 400+ Manuka honey - Manuka Health
  100%
  100 % (6)
  6.490,00din.
 2. MGO™ 250+ Manuka honey - Manuka Health
  MGO™ 250+ Манука мед - Manuka Health
  100%
  100 % (2)
  7.390,00din.

2 Items