Матични млеч 1000 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

0
0 %

Матични млеч је лиофилизовани производ медоносних пчела у облику меканих капсула који има комплексан нутритивни профил. То укључује витамине, минерале, есенцијалне аминокиселине, нуклеотиде, полифеноле и јединствене органске киселине.

На стању
1.800,00din.~(15.35 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Матични млеч - лековито чудо богато храњивим састојцима, директно из срца природе

Матични млеч, који се назива још и "пчелињим млеком", природни је лиофилизовани производ медоносних пчела у облику софтгел капсула. Матична млеч садржи богат удео важних витамина и минерала, као и широк спектар есенцијалних аминокиселина, нуклеоида, полифенола и органских киселина попут хидрокси-д-деценске киселине. Због тога се од давнина користи као здравствени тоник за подржавање правилног функционисања организма. Да би се одржала максимална стабилност и свежина овог производа, прошао је поступак лиофилизације, тј. сушење смрзавањем. Лиофилизовани концентрат одговара до 1000 мг свеже матичне млечи. Уз то, не садржи ГМО и у облику је практичних софтгел капсула, што обезбеђује његову брзу и пријатну апсорпцију.

 

Матични млеч и његове предности

  • природни лиофилизовани производ медоносних пчела
  • садржи богат удео витамина и минерала
  • садржи широк спектар есенцијалних аминокиселина и органских киселина
  • садржи 14 мг хидрокси-д-деценске киселине
  • користи се као здравствени тоник
  • без ГМО-а
  • у облику је меканих капсула

 

Састав

Говеђи желатин, вода, глицерин, органско екстра девичанско маслиново уље, сунцокретов лецитин и силицијумов диоксид.

 

Дозирање

Узимајте по 1 капсулу 1 до 2 пута дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Енергетска вредност 5 кцал
Матични млеч (14 мг 10-ХДА) 303 мг

 

Упозорење

Погодно само за одрасле. Производ не смеју да користе особе које су алергичне на пчеле, пчелиње производе или пчелињи полен. Не препоручује се трудницама ни дојиљама. Ако узимате лекове или имате здравствених проблема, разговарајте са лекаром о узимању производа. Чувати ван домашаја деце. У овом производу може доћи до природне промене боје капсула. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту. Не производи се од пшенице, глутена, соје, кукуруза, млека, јаја, рибе или мекушаца. Производи се у ГМП погону који обрађује друге састојке који садрже ове алергене.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу