Matrix - Syntrax

ПроизвођачSyntrax

90 %

Matrix је револуционарни протеин, чији се састав заснива на структури беланчевина људског мајчинског млека. Одлично се пробавља и има јако анаболичко дејство. Комбинује брзе беланчевине са спорима у оптималној размери 1:3, а додатно садржи и глутамин пептид. 74,19%-ни је протеин.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Matrix: револуционарни протеин који се заснива на структури беланчевина људског мајчинског млека

Matrix је протеин са револуционарном концепцијом добијеном на основи дугогодишњег истраживања. Његов састав се заснива и на структури беланчевина људског мајчинског млека, и то са обзиром на биоактивност беланчевина, као и са обзиром на временску доступност аминокиселина, које се апсорбују. MATRIX је нешто сасвим ново на садашњем светском тржишту протеинских средстава, а једна је од најјачих легалних формула за раст мишићне масе.

 Matrix - Syntrax

 

Сви састојци протеина MATRIX су обрађени како не би били топлотно обезвређени (денатурализовани) и задржавају своја биоактивна својства какве имају само потпуно свеже бјеланчевине. Ултимативна пробављивост и јако анаболичко дејство, које је неколико пута веће у поређењу са класичним облицима протеина од сурутке. Протеин MATRIX има максималан анаболички потенцијал. Сразмера брзих беланчевина уз споре је у оптимизованом размери 1:3, што је исто као код људског мајчинског млека. Ова размера у комбинацији са глутамин пептидом нуди тај најјачи анаболички потенцијал за људски организам.


Matrix и његове предности

  • револуционарни прелом у професионализму– јако анаболичко дејство, неколико пута веће у поређењу са класичним облицима (протеини од сурутке)
  • патентована биоактивна мешавина MATRIX
  • основна концепција MATRIX заснива се на структури људског мајчинског млека, које садржи брзе беланчевине у оптималној размери уз споре беланчевине – конкретно 1:3
  • сви састојци MATRIX су обрађени како не би били топлотно обезвређени, чиме задржавају потпуно једнака својства као сасвим чиста беланчевина!
  • посветите нам се 8 недеља а ми ћемо Вам пружити драматичан пораст мишићне масе

 

 Састав

Састав се темељи на денатурализованом (биоактивном) протеину од сурутке, денатурализованом (биоактивном) мицеларном казеину, денатурализованом (биоактивном) албумину од јаја и биоактивним глутаминским пептидима у слободном облику (8,4 г у 100г!) Белешка: беланчевина од сурутке је легитивно сврстана у категорију концентрата, захваљујући садржају биоактивних састојака које су се задржале (пептиди, лактоферин итд...), али не садржи остатке лактозе као класични концентрат.

 

Дозирање

Помешајте једну мерицу (35г) Matrix у 3 – 4 дцл воде или млека са малим учешћем масти. Дозирајте 2 до 3 пута дневно. Најбоље време је одмах ујутро или на празан желудац, 30 минута после тренинга или увече пре спавања.

  


Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергија 387,1 кцал
Беланчевине 74,19 г
Угљени хидрати
9,68 г
Холестерол 129,03 мг
Масти 6,45 г
Калијум 870,97 мг
Натријум 483,87 мг

 

Аминокиселински профил

Аминокиселине100 г
Изолеуцин 5,8 г
Леуцин 10,3 г
Лизин 8,7 г
Метионин 2,2 г
Фенилаланин 3,6 г
Треонин 6,4 г
Триптофан 1,9 г
Валин 6 г
Аргинин 2,5 г
Л-глутамин 8,4 г
Л-хистидин 2,1 г

 

Упозорење

Овај производ је намењен за здраве одрасле појединце. Ако узимате било које друге лекове, посаветујте се о узимању овог производа са својим лекаром. Не узимајте ако сте трудни, желите затруднети или дојите. Престаните узимати или се посаветујте са својим лекаром у случају да на себи приметите било коју од нуспојава. Не прекорачујте препоручено дневно дозирање. Намењено за посебну исхрану. Није намењено за децу! Чувајте ван домашаја деце! Не садржи састојке допинг карактера.

 

 

Чувајте на сувом и хладном месту, ван домашаја сунчевих зрака, пажљиво затворено. Чувајте ван домашаја мале деце. Произвођач, увозник и дистрибутер не гарантују за штете проузроковане неисправним узимањем или чувањем. Производ је био обрађиван у уређајима у којима су такође могли бити обрађивана јаја, млеко, соја, ракови, ораси и кикирики.

Више информација
Оцене48
Варијације производа
Питање о производу