МЦТ Течно Уље - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

МЦТ Уље садржи триглицериде средњег ланца из кокосовог уља и уља палминих семенки. Такође садржи и каприлну и деканску киселину, и одлична је замена за класично кухињско уље за кување, салате и преливе.

На стању
1.800,00din.~(15.35 €)
Опис

МЦТ Уље - здрава замена за класично уље за кување и хладна јела

МТЦ Уље је извор триглицерида средњег ланца из кокосовог уља и уља палминих семенки. То су врсте масти које се брже и боље пробављају од осталих масти. Главне компоненте МЦТ уља су каприлна киселина (Ц8) са садржајем од 50% и деканска киселина (Ц10) са садржајем од 30%. Уље можете користити као замену класичном кухињском уљу. Одлично је за кување, можете га додати у салате и преливе. Осим тога, не садржи ГМО, и погодно је и за вегане.

 

МЦТ Уље и његове предности

  • извор је триглицерида средњег ланца
  • потиче из уља палминих семенки и кокосовог уља
  • замена је за класично кухињско уље
  • садржи 50% каприлне киселине
  • садржи 30% деканске киселине
  • погодно за кување, за салата и преливе
  • погодно за вегане

 

Састав

МЦТ уље (триглицериди средњег ланца) (од кокосовог уља / уља семенки палме) [50% каприлне киселине (Ц8) и 30% деканске киселине (Ц10)].

 

Дозирање

Узимајте 1 супену кашику (15 мл) дневно. МЦТ уље такође можете користити као замену за класична кухињска уља у преливима за салате, у сосевима или кувању. Не препоручује се за пржење због ниске тачке димљења.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (1 супена кашика - 15 мл)
Енергетска вредност 130 кцал
Масти 14 г
од којих засићене 14 г
МЦТ уље (триглицериди средњег ланца) (од кокосовог уља / уља семенки палме) [50% каприлне киселине (Ц8) и 30% деканске киселине (Ц10)] 14 г

 

Упозорење

Само за одрасле особе. МЦТ уље може проузроковати иритацију пробавног тракта. Да бисте умањили то дејство, конзумирајте га са храном. Труднице/дојиље, особе које узимају лекове или имају здравствених проблема, пре узимања производа требају се консултовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце. Чувати на хладном, сувом и тамном месту у добро затвореној оригиналној амбалажи. Након отварања, производ се може чувати у фрижидеру или на собној температури. Произведено у постројењу у којем се обрађује квасац, пшеница, глутен, соја, кукуруз, млеко, јаја, риба или производи од шкољки.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу