Mega Arginine - Scitec Nutrition

ПроизвођачScitec Nutrition

0
80 %

Mega Arginin подржава повећање количине азотовог оксида, проширује вене и тиме подржава повећање отпорности и издржљивости. На тај начин се храњиве материје брже апсорбују у мишиће, успорава се осећај умора и појачава се регенерациај мишића. Аргинин може убрзати процес зацељивања малих мишићних повреда и подржати повећање GH. У једној капсули се налази чак 1300 мг аргинина.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Mega Argninin – додатак пун арганина, који повећава ниво азотовог оксида, подржава производњу GH и побољшава регенерацију

Mega Arginin је додатак пун арганина, који подржава повећање нивоа азотовог оксида, тиме се проширују вене и повећава се ниво кисеоника која долази до срца и мишића, што исто тако побољшава ерекцију. Спортисти конзумирају арганин за појачање крвотока. Више храњивих материја доспева у трениране мишиће и супстанце које узрокују умор брже излапе, тиме се постижу бољи резултати и бола регенерација. Аргинин може убрзати процес зацељења мањих повреда мишића и убрзати повећање GH и подржати ефекат и осетљивост инсулина.

 Mega Arginine - Scitec Nutrition

 

Аргинин, као претходник азотовог оксида (НОNOпроширује вене и узрокује изузетно прокрвљавање мишића, истиче жиле, позитивно утиче на оксигенацију мишића срца и осталих мишићних ткива. Побољшањем крвотока се повећава отпорност и издржљивост спортиста. Побољшањем крвотока, храњиве материје брже и ефикасније доспевају у мишићна ткива. Тиме се постиже успоравање осећаја умора и регенерација мишићне масе. Конзумација арганина је у атлетским и бодибилдинг круговима врло популарна.

  
Mega Arginine - Scitec Nutrition

 

Mega Arginin и његове предности:

  • у једној капсули се налази чак 1300 мг аргинина

  • повећава количину азотовог оксида (NO)

  • повећава сексуалну издржљивост

  • подржава производњу GH

  • побољшава регенерацију и зацељивање рана

 

Састав

Л-Аргинин HCl, говеђи желатин, средство против стварања грудвица (магнезијум стеарат), боја (титанијум диоксид, црни гвожђе оксид, Е151).

 

Дозирање

Узимајте 1 капсулу дневно 30 минута пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капс)
Л-аргинин HCl 1300 mg

 

Упозорење за алергичаре: Произведено у погону за прераду млека, соје, беланаца, глутена и кикирикија.

 
Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу