Men‘s Joggers Terry Grey - Under Armour

ПроизвођачUnder Armour

0
0 %

Терри Јоггерс су веома удобне тренирке врхунског квалитета у којима ћете уживати не само у теретани, већ иу слободно време. Захваљујући комбинацији полиестера и еластана, обоје су веома издржљиви и удобни у исто време. Они омогућавају пун опсег покрета , што значи да ћете се осећати слободним да дате све од себе чак и током најтежих перформанси.

На стању
6.090,00din.~(51.94 €)
Опис

Терри Јоггерс - висококвалитетне, веома удобне тренирке које ће омогућити потпуну слободу кретања чак и током најзахтевнијих активности

Терри Јоггерс су савршен избор за све који посебну пажњу посвећују одећи врхунског квалитета . Направљене су од комбинације полиестера и еластана, што их чини издржљивим и удобним . Не само да ће вам ове тренирке пружити максималну слободу кретања на било ком тренингу, већ су идеалне и за активности у слободно време и шетње. Штавише, њихов безвременски и модеран дизајн чини их одличним делом сваке одеће за излазак. Практичан патент затварач у пределу глежња омогућава вам да затегнете манжетне, пазећи да се никада не закаче за предмете који вам се налазе на путу. С друге стране, откопчавање ће вам омогућити да лако обучете и скинете џогере .

Тркаче су такође опремљене подесивим струком , тако да можете да их носите на било који начин и да се у њима осећате удобно. Поред тога, имају два џепа за одлагање ситница као што су мобилни телефон или новчаник. Терри Јоггерс имају минималистички дизајн украшен логотипом Ундер Армоур.

Терри Јоггерс и њихове предности

  • врхунске џогере направљене од висококвалитетних материјала
  • издржљив и удобан у исто време
  • практичан патент затварач у пределу скочног зглоба
  • идеја за тренинг и активности у слободно време
  • подесив струк
  • минималистички дизајн украшен логотипом Ундер Армоур
  • два практична бочна џепа

Табела величина

Величина С М Л КСЛ КСКСЛ
Обим струка (цм) 72-76 80-85 89-94 99-104 109-116
Обим кукова (цм) 86-90 94-98 102-107 112-117 122-127
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу