Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Микронизовани Креатин Монохидрат - BPI Sports

ПроизвођачBPI Sports

0
0 %

Микронизовани Креатин Монохидрат у праху је растопљивији у било којој врсти напитака у односу на традиционалне креатин монохидрате у праху. Свака доза садржи 5 г креатина, ефикасна дневна доза која побољшава интензивне спортске перформансе.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Микронизовани Креатин Монохидрат - изузетно добро растопљив облик креатин монохидрата за повећање спортских перформанси

Микронизовани Креатин Монохидрат је креатин у облику финог праха са изузетном растопљивошћу у течностима и брзом апсорпцијом. Када узимате 100%-ни микронизовани креатин монохидрат, не требате се бринути да ће прах остати на дну шејкера, као што се догађа код других врста креатин монохидрата.

Микронизовани Креатин Монохидрат садржи 5 г креатина по дози, што обезбеђује повећање физичких перформанси за време краткотрајних високо интензивних серија вежби. Ово позитивно дејство креатина на спортске перформансе се јавља са дневним уносом креатина од 3 г. Дневни унос креатина од 5 г ће повећати његову залиху у организму за десет посто. Дуготрајна употреба ће резултовати повећаним перформансама за време интензивних вежби, попут интензивног тренинга снаге, боди билдинга или спринта. 

            

Микронизовани Креатин Монохидрат и његове предности  

  • садржи 100% чист микронизовани креатин монохидрат
  • не садржи никакве додатне састојке
  • лако растопљив у течностима
  • побољшава перформансе за време вежби високог интензитета
  • без укуса 

  

Састав

100% креатин монохидрат.

   

Препоручена употреба 

Помешајте 1 мерицу (5 г) у 200-250 мл хладне воде. Узимајте га пре, за време или после тренинга. Данима одмора узимајте једном дневно ујутро на празан стомак.  

    

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 доза (5 г)
Креатин монохидрат 5 г

     

Упозорење

Заштитити од директне сунчеве светлости. Чувати на сувом месту у добро затвореној посуди на температури 5-30 ˚Ц. Чувати ван домашаја мале деце. Препоручена дневна доза се не сме прекорачити. Производ није замена за разнолику исхрану. Након отварања, потрошити у року од 6 месеци.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу