Mutant MCT Уље- PVL

ПроизвођачPVL

0
0 %

Mutant MCT Уље садржи јединствену каприлну и капринску киселину. У поређењу са другим уљима, брже се вари и претвара у енергију. Добија се од кокосовог уља које је лишено свог типичног укуса и мириса. Можете га користити појединачно или за припрему салата, шејкова или других напитака. Погодан је за све спортисте, кето љубитеље и вегане.

На стању
3.000,00din.~(25.58 €)
Опис

Mutant MCT Уље - брзо сварљив извор енергије идеалан за спортисте и љубитеље кето дијете

Mutant MCT Уље садржи каприлну и капринску киселину које се екстрахују из кокосовог уља. Називају се и масним киселинама средњег ланца и у поређењу са другим мастима, брже се варе и претварају у енергију. Производ обезбеђује скоро тренутни извор енергије који може бити користан за боље вежбање, функцију мозга и друге физичке активности. Погодно за све спортисте који више воле масти него угљене хидрате као извор енергије.

     

MCT уље има јединствена својства и као резултат тога је последњих година проучавано у погледу различитих предности. Многи истраживачки институти се стога фокусирају на његов потенцијални утицај на подржавање спортских перформанси, губитак тежине и функције мозга као што су памћење и размишљање. Многи га већ користе у ове сврхе.

             

Mutant MCT уље је лишено типичног укуса и ароме кокоса тако да га можете користити појединачно и за кување. Идеалан је, на пример, за преливе за салату, кашице, смутије или за припрему популарне панцирне кафе. Спортисти га могу користити пре или током дугих тренинга. Погодан је и за љубитеље дијета са нижим садржајем угљених хидрата, као што су дијета са мало угљених хидрата или кето дијета. Производ је прилагођен веганима.

                        

Mutant MCT Уље и његове предности

  • 100% чист извор триглицерида средњег ланца
  • добија се од кокосовог уља
  • не садржи арому и укус кокоса
  • може се користити појединачно
  • погодно је за салате, смутије и кашице
  • идеално за спортисте
  • погодно за употребу пре и током тренинга
  • погодно за вегане

        

Састав

100% од кокосовог уља (100% чисти триглицериди средњег ланца), C8 (каприлна киселина), C10 (капринска киселина).

        

Препоручена употреба

1 порција (1 супена кашика / 15 мЛ) једном дневно уз храну. Да бисте проценили индивидуалну толеранцију, почните узимањем 1/3 порције (1 кашичица / 5 мл) са храном. Додајте га у протеинске шејкове, кафу, чај, преливе за салату, сосове или прелијте оброке. Не препоручује се за пржење због ниске тачке димљења чистог C8 и C10 MCT . Прочитајте целу декларацију пре употребе и следите дата упутства.

         

Таблица нутритивних вредности 

Нутритвине вредности 1 порција (15 ml)
Масти 14 g
   од којих засићене масти 14 g
Холестерол 0 g
Натријум 0 g
Угљени хидрати 0 g
Протеини 0 g
Каприлна киселина 9.8 g
Капринска киселина 4.2 g

               

Упозорење

Чувати на хладном и сувом месту. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу