Nexgen® Pro Multivitamin - Reflex Nutrition

ПроизвођачReflex Nutrition

100 %

Nexgen® Pro Multivitamin су јединствене капсуле које садрже 12 витамина и 8 минерала, који имају високу биорасположивост захваљујући хелацији. Поврх тога, садржи и друге супстанце, као што су LactoSpore® пробиотичке бактерије. Овај мултивитамин је намењен онима који се много баве спортом и вежбањем, као и свим људима који желе да подрже свој имуни систем, здравље, виталност и правилно функционисање тела.

На стању
2.300,00din.~(19.61 €)
Опис

Nexgen® Pro Multivitamin - јединствене капсуле пуне витамина, минерала и пробиотичких бактерија које подржавају ваше опште здравље и виталност

Nexgen® Pro Multivitamin долази у облику јединствених капсула које садрже до 33 активне супстанце, као што су коензим Q10, пробиотске бактерије, полифеноли, пиперин, 8 минерала и 12 витамина. Свака од ових компоненти игра виталну улогу у телу, а заједно стварају комплекс који је погодан за све који желе да подрже свој имуни систем, здравље и укупну виталност.

         

На пример, витамини Б6 и Б12 доприносе правилној функцији имуног система и истовремено промовишу правилну функцију нервног система, метаболизам и побољшавају ваше ментално благостање. Поред тога, витамин Ц помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса и подржава правилну производњу колагена, који је важан за здраву кожу, хрскавицу, кости, зубе и десни. Капсуле такође садрже биотин, који помаже у одржавању здраве косе и слузокоже. Витамин Б5 (пантотенска киселина), витамин Б3 (ниацин) и витамин Б2 (рибофлавин) доприносе смањењу умора и исцрпљености. Поред тога, витамин Б2 (рибофлавин) има ефекат на одржавање доброг вида и здраве коже.

           

Витамин К такође има улогу која доприноси правилној коагулацији и одржавању здравих костију, док витамин А утиче на имуни систем. Вреди напоменути и значај витамина Д, који доприноси правилној функцији имуног система, мишића, апсорпцији калцијума и фосфора и одржавању здравих костију. Поред тога, такође игра важну улогу у процесу деобе ћелија. Још један витамин који се може наћи у капсулама је витамин Б1 (тиамин), који доприноси правилној функцији срца, док је повећан унос витамина Б9, такође познатог као фолна киселина, посебно важан током трудноће. Подржава раст ембрионалних ткива, правилну хематопоезу и смањење умора и исцрпљености.

               

Међутим, поред витамина, капсуле се издвајају и по томе што садрже хелиране минералне супстанце које обезбеђују високу биорасположивост. На пример, магнезијум доприноси смањењу умора и исцрпљености, правилној функцији мишића и нормалној синтези протеина, који су кључни за одржавање и раст мишићне масе. Цинк утиче на когнитивне и репродуктивне функције, промовише правилан метаболизам масних киселина и одржавање здравих костију, косе, ноктију и коже, што га чини посебно популарним међу женама. Селен такође помаже у одржавању здраве косе и ноктију, а такође промовише правилну функцију имуног система и штитне жлезде. Бакар утиче на здраву пигментацију и косе и коже. Друге супстанце унутар капсула укључују манган, бор или холин, који подржавају нормалну функцију јетре. Последњи садржани минерал је хром, који доприноси одржавању нормалног нивоа глукозе у крви.

              

Поред витамина и минерала, капсуле садрже и биљни флавоноид кверцетин, који је антиоксидант који помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса. Међутим, постоје и пробиотичке бактерије, које су важне за правилну цревну микрофлору и варење. Nexgen® Pro Multivitamin је, захваљујући свом саставу, погодан и за активне спортисте и за не-спортисте који желе најбоље за своје здравље.

             

Nexgen® Pro Multivitamin и његове предности

  • садржи хелиране витамине и минерале високе биорасположивости
  • садржи пробиотичке бактерије и друге активне супстанце
  • промовише правилну функцију имуног система, нервног система, психе и мишића
  • подржава метаболизам и смањује умор и исцрпљеност
  • доприноси здрављу костију, косе, ноктију и коже
  • утиче на репродуктивну функцију
  • садржи фолну киселину, која доприноси расту ембрионалних ткива
  • долази у облику капсула
  • погодан за све који желе да подрже свој имуни систем, здравље и укупну виталност

                   

Састав

У дводелној желатинској капсули (желатин, црни оксид гвожђа): мешавина магнезијума (магнезијум цитрат, магнезијум бисглицинат), Л-аскорбинска киселина, средство за повећање запремине (микрокристална целулоза), екстракт зеленог чаја (95% полифеноли), екстракт грожђа (95% проантоцијанидини), цинк бисглицинат, Л-холин битартрат, Л-селенометионин (селенски квасац), ликопен, менакинон-7 (K2VITAL®), Делта токотриеноли као DeltaGold® (35% укупни токотриеноли, од којих 84-92% Делта-токотриенол, 8-16% гама-токотриенол), кверцетин дихидрат, никотинамид, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, холекалциферол, калцијум Д-пантотенат, инозитол, тиамин хидрохлорид, натријум борат, средства против згрушавања (магнезијум коагулан), Bacillus coagulans (Bacillus coagulans) Лутеин (Biolutª [Tagetes erecta свет {90% естри лутеина, од којих 45% транс-лутеин}]), бакар бисглицинат, коензим Q10,средство за повећање запремине (малтодекстрин), ретинил ацетат, манган бисглицинат, пиперин (BioPerine®), Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, хром пиколинат, птероилмоноглутаминска киселина, Д-биотин, метилкобаламин, средство против згрушавања (калцијум силикат).

               

Препоручена употреба

Узимајте једну капсулу три пута дневно уз оброк.

     

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 порција (1 капсула)
Витамин A 266,6 μg
Витамин Д3 16,6 μg
Витамин K2 24 μg
Витамин Ц 66,6 mg
Тиамин 6,6 mg
Рибофлавин 6,6 mg
Ниацин 6,6 mg 
Витамин Б6 10 mg
Фолна киселина 200 μg
Витамин Б12 33,3 μg
Биотин 50 μg
Пантотенска киселина 6,6 mg
Магнезијум 66,6 mg
Цинк 5 mg
Бакар 333,3 μg
Манган 0,33 mg
Сечлен 18,3 μg
Хром 33,3 μg
Бор 0,66 mg
Холин 6,6 mg
Инозитол 6,6 mg
кверцетин 6,6 mg
Токотриеноли(DeltaGold®) 3,3 mg
Лутеин естри 3,3 mg
Ликопен 1 mg
Полифеноли 30 mg
Проантоцијанидини 30 mg
Коензим Q10 3,3 mg
Пиперин (BioPerine®) 1,66 mg
Bifidobacterium bifidum 83 333 333 CFU
Lactobacillus acidophilus 83 333 333 CFU
Lactobacillus rhamnosus 83 333 333 CFU
Bacillus coagulans (LactoSpore®) 33 333 333 spores
                     
 

Упозорење

Ово је додатак исхрани који треба користити заједно са уравнотеженом исхраном.

Више информација
Оцене13
Варијације производа
Питање о производу