Turbo Nitro Booster 60 капсула - Goldfield

ПроизвођачGoldfield

100 %

Turbo Nitro Booster намењен је свим спортистима који теже побољшању снаге, издржљивости и укупних перформанси. Производ укључује нитро комплекс који садржи л-аргинин, мешавину микронутријената и турбо-боостер комплекс за још бољу апсорпцију свих састојака. Захваљујући томе, то је ефикасан pre-workout за све спортисте. 


На стању
4.190,00din.~(35.73 €)
Опис

Turbo Nitro Booster - ефикасан pre-workout са л-аргинином који може повећати снабдевање мишића хранљивим материјама и на тај начин побољшати перформансе

Turbo Nitro Booster је ефикасан pre-workout за спортисте који желе да повећају снагу, издржљивост и побољшају укупне перформансе. Велики део производа чини тзв. нитро комплекс. Састоји се од аминокиселина л-аргинин и л-орнитин. Први утиче на производњу азот-оксида, што резултује проширењем крвних судова и могућим већим снабдевањем активних мишића хранљивим материјама и кисеоником. Ово на крају доводи до потенцијалног повећања перформанси. Међутим, горе поменути л-орнитин такође игра улогу јер је повезан са могућим ефектом на смањење повишеног нивоа амонијака, што такође може позитивно утицати на перформансе спортиста.

 

Остатак се састоји од комплекса микронутријената који садрже, на пример, силицијум или алгинску киселину. Овај други је један од полисахарида који се природно налази у смеђим алгама. Због својих својстава уобичајен је део дијететских суплемената за подршку перформансама или губитак тежине. Често садрже и капсаицин, биљни алкалоид одговоран за пикантан укус паприке. Карактерише га чињеница да може изазвати иритацију у било ком ткиву са којим дође у контакт. Поред тога, може вам помоћи да убрзате метаболизам. То је и разлог зашто се појављује не само у храни већ и у сагоревачима масти. 

 

Да би се извукли максимуми из свих састојака, капсуле су такође обогаћене турбо боостер комплексом који садржи пиперин. То је екстракт црног бибера који се додаје да би се повећала брзина апсорпције одређених састојака. Ова комбинација ствара ефикасан додатак у облику практичних капсула који омогућава лакшу употребу. 

 

Turbo Nitro Booster и његове предности

  • ефикасан pre-workout за спортисте снаге и издржљивости
  • састоји се од нитро комплекса, мешавине микронутријената и турбо-боостер комплекса за бољу апсорпцију
  • утиче на производњу азотног оксида, што може помоћи у побољшању перформанси
  • садржи капсаицин који је уобичајени састојак додатака за мршављење
  • долази у облику практичних капсула

 

Састав

Нитро комплекс (Л-аргинин-алфа-кетоглутарат, Л-аргинин ХЦл, Л-орнитин алфа-кетоглутарат), говеђи желатин (капсуле), турбо боостер комплекс (комплекс алгинске киселине са фосфором, пиперином, капсаицином), комплекс микронутријената киселина и силицијум оксид).

 

Препоручена употреба

Узмите 1-3 капсуле 30 минута пре сваког тренинга, игре или сексуалне активности. Пијте са водом.

 

Таблица нутритивних вредности

нутритивне вредностипо 3 капс
Енергетска вредност 11 kcal / 47 kJ
Беланчевине 2.5 g
Угљени хидрати 73 mg
Масти 86 mg
Нитро комплекс 2190 mg
Комплекс микронутритијената 30 mg
Турбо-боостер комплекс 120 mg

 

Упозорење

Немојте прекорачити назначену дневну дозу. Држати ван домашаја деце. Чувати на хладном и сувом месту. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу