Goldfield Остали посебни додаци исхрани

Остали посебни додаци исхрани од произвођача Goldfield је категорија у којој можете пронаћи широк спектар производа. Они садрже биљне екстракте или друге супстанце које подржавају укупну виталност тела у практичним облицима капсула, таблета или праха. Намењени су не само спортистима разних дисциплина већ и свима који брину о свом телу.

 Прикажи више

Остали суплементи су подељени у погледу профила састојака:

 • једнокомпонентни, који садржи специфичну супстанцу са специфичним дејством
 • вишекомпонентни комбинујући неколико функционалних супстанци са синергистичким дејством

Пример једнокомпонентних суплемената је N-acetyl L-cysteine који је амино киселина. Обично га траже људи који желе да максимизирају своје здравље и виталност. Истовремено је међу антиоксидансима који се боре против слободних радикала и штите од оксидативног стреса. Спортисти и фитнес ентузијасти такође могу да цене екстракт биљке glucomannan, који припада растворљивим влакнима. Истовремено, доприноси одржавању нормалног нивоа холестерола у крви. Осим тога, може неколико пута повећати своју запремину што може допринети већем осећају ситости. Као део дијете са смањеном енергетском вредношћу, такође може подржати губитак тежине. Због тога је веома популаран додатак за људе који покушавају да изгубе тежину. Хијалуронска киселина, која се налази у кожи, коси, зглобовима или око очију, може помоћи у одржавању укупне виталности. Одржава воду у ћелијама ткива, на површини очију и еластичност хрскавице. Може ефикасно да подржи младалачки изглед.

За оне који траже неколико функционалних супстанци са синергистичким дејством у једној мешавини, ту су и вишекомпонентни додаци. То укључује, на пример, Sun Kiss за људе који желе бронзану препланулост и младалачки изглед коже. Поред спољашње лепоте, веома је важно размишљати и о унутрашњем здрављу тела. Комплексни додатак који се зове Thyroid Support може помоћи у томе. Садржи јод и селен, који доприносе правилном функционисању штитне жлезде. Даме, које имају проблем са прекомерним задржавањем воде, могу бити задовољне комплексним суплементом Water Loss. Садржи природне екстракте, магнезијум и витамин Б6, који могу помоћи у смањењу вишка воде у телу.

Изаберите из наше понуде других специјалних додатака исхрани и осетите њихов широк спектар различитих ефеката на сопственој кожи.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (46)
 2. NOW Foods (15)
 3. BeastPink (7)
 4. VanaVita (4)
 5. OstroVit (4)
 6. Amix (1)
 7. Goldfield (1)
 8. Science in Sport (1)
 9. Purasana (1)
Укус
 1. без укуса (1)
Капсуле
 1. 60 капс. (1)
Текстура
 1. капсуле (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. Lucky Feeling 60 капсула - Goldfield
  Turbo Lucky Feeling 60 капсула - Goldfield
  100%
  100 % (3)
  4.690,00din.

1 Ставка