Подесиви kettlebell 3,4 – 18 кг - GymBeam

ПроизвођачGymBeam

93 %

Подесиви kettlebell 4,5 – 18 кг је опрема за кућни тренинг која ће вам ефикасно помоћи да циљате сваку мишићну групу. Захваљујући његовој подесивости, тежину можете мењати између 4,5 - 18 кг, нећете морати куповати више kettlebell-ова. Израђена је од гвожђа и ABS материјала, што вам гарантује максималну издржљивост.

На стању
14.490,00din.~(123.57 €)
Опис

Подесиви kettlebell 4,5 – 18 кг - опрема за тренинг снаге код куће, изузетна за вежбање целог тела

Подесиви kettlebell је практична опрема за тренинге снаге као и кардио тренинге али је и одличан део опреме за кућну теретану коју морате имати. Захваљујући опционалном оптерећењу, може заменити више kettlebell-ова и уштедети вам доста простора у кући. Подешавање тежине је једноставно, само извуците осигурач, окрените га и додајте или уклоните плоче. Затим вратите осигурач како бисте обезбедили тегове и можете почети са вежбањем.

 

Подесиви kettlebell 4,5 – 18 кг - GymBeam

 

За оне који још нису пробали тренинг са kettlebell-ом, са овом опремом би требали имати барем основно представљање. Кettlebell је опрема за тренинг сличан топовском зрну са ручком која омогућује једноставно руковање. Можете га држати са обе руке или само са једном, зависно који део тела желите вежбати. Код куће може заменити бучице мање тежине, а може се користити и за чучњеве, мртво дизање, набачаје, вежбе потиска и snatching-а, као и популарне замахе kettlebell-ом.

 

Захваљујући квалитетном гвожђу и ABS материјалу, kettlebell је веома издржљив, па ће трајати дуги низ година. Ручка има оптималну ширину, омогућујући чврсто држање. Не морате да се бринете да ће вам за време тренинга исклизнути из руке.     

 

 

Подесиви kettlebell 4,5 – 18 кг и његове предности

  • практична опрема за кућне тренинге снаге као и кардио тренинга
  • има подесиву тежину између 4,5 – 18 кг
  • израђен од гвожђа и ABS-а
  • може се користити за чучњеве, мртво дизање, потиске са клупе, snatching-е или замахе

          

Подесиви kettlebell 4,5 – 18 кг и његове карактеристике

Дужина Ширина Висина
20 цм 23 цм 27 цм

 

Тежина плоча

Плоча Тежина
Плоча број 1 2,1 кг
Плоча број 2 2,5 кг
Плоча број 3 2,7 кг
Плоча број 4 2,7 кг
Плоча број 5 2,5 кг
Плоча број 6 2,1 кг

            

Како подесити тежину? 

Како подесити тежину?

Више информација
Оцене12
Варијације производа
Питање о производу
Блог