Протеин AbsoRice - AbsoRice

ПроизвођачAbsoRice

91 %

AbsoRice вегански је протеин екстрахован из пиринча и грашка, чак са 72%-ним уделом беланчевина и високом концентрацијом BCAA. Овај једноставно пробављив протеин не садржи лактозу, глутен нити додате шећере. Садржи само природне заслађиваче.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

AbsoRice Protein – вегански протеин са чак 70%-ним уделом беланчевина и високим садржајем BCAA

Протеин AbsoRice спада међу веганске протеине с најбољим укусом. Екстрахован из пиринча и грашка, једноставно је изврстан избор за особе с алергијама на прехрамбене производе или с интолеранцијом: не изазива никакве нуспојаве, једноставно се пробавља и пружа скоро једнаке резултате код изградње мишића у поређењу с осталим животињским беланчевинама.

 

AbsoRice не само да има угодан укус у поређењу с осталим биљним протеинима, али такође не садржи лактозу, глутен, никакве додате шећере и садржи само природне заслађиваче (стевиа). Поуздан је избор за вегане, јер не садржи никакве животињске изворе нити ГМО. Ефикасан је избор за оне који желе изградити мишићну масу, захваљујући комплетном профилу аминокиселина, високом садржају беланчевина (72%) и високој концентрацији BCAA.

  Протеин AbsoRice - AbsoRice

Protein AbsoRice и његове предности:

  • без глутена
  • без лактозе
  • 72% беланчевина
  • високи садржај BCAA
  • природни заслађивачи
  • вегански протеин

 

Састав

Протеин од пиринча, протеин од грашка, какао прах, влакно бамбуса, прах од рогача, целулозна гума, арома, гликозиди стевиола.

 

Дозирање

Помешајте 2 – 4 кафене кашике (16 - 32г) AbsoRice са 380 мл воде или Вашег омиљеног напитка. Помешајте у шејкеру или у миксеру док се потпуно не растопи.

 

Таблица нутиртивних вредности

Нутритивне вредности (укус чоколада)u 100 g
Енергтска вредност 1618 kJ / 385 kcal
Масти 7,6 g
   од тога засићене масти 2,5 g
Угљени хидрати
8,2 g
    од тога шећери 0,7 g
Влакна 7,9 g
Беланчевине 72 g
Со 2 g

 

Упозорење

Намирница за испуњење захтева за исхрану код интензивног мишићног умора, нарочито за спортисте. Намирница намењена за посебну исхрану – погодна за спортисте. Чувајте ван домашаја деце! Није намењено за децу, труднице и дојиље. Чувајте на сувом и тамном месту на температури 5 – 25 °Ц. Произвођач не одговара за штете узроковане неисправним коришћењем или чувањем производа. У случају здравствених тегоба посаветујте се пре узимања производа с Вашим лекаром.

 

Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу