Protein Chips 30 г - NOVO

ПроизвођачNovo Nutrition

94 %

Protein Chips су протеински чипсеви који садрже до 11г беланчевина у једном паковању. Врећица од 30 грама садржи само до 3,5 грама масти и готово нимало соли. Посебно су погодни за спортисте, за особе са здравим стилом живота или за оне који су на дијети. Протеински чипсеви изненадиће вас својим изврсним укусом упркос њиховој високој прехрамбеној вредности.


На стању
250,00din.~(2.13 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Protein Chips - протеински чипс с 11 г протеина и минималним уделом масти и соли

Protein Chips су протеински чипсеви који су одлична алтернатива чипсевима с изврсним укусом. Садрже до 11г беланчевина у једном паковању. Ако имате жељу за нешто прегристи, а не желите да буде нездраво, или сте у периоду, када желите смањити своју телесну тежину, ови ће вам здрави протеински чипсеви сигурно послужити. Врећица од 30г има до 3,5г масти и максимални садржај беланчевина (11г). Посебно су погодни за спортисте, за особе са здравим стилом живота или за оне који су на дијети. Протеински чипсеви изненадиће вас својим изврсним укусом упркос њиховој високој прехрамбеној вредности. За разлику од стандардних чипсева имају минималан садржај масти и соли.

          Protein Chips 30 г - NOVO

Protein Chips и његове предности:

  • грицкалица с великим садржајем беланчевина
  • садржи до 11 г беланчевина у једној кесици
  • имају мање од 3,5 г масти
  • погодни за дијету и за људе са здравим стилом живота
  • врло су укусни

 

Protein Chips 30 г - NOVO

 

Састав

смеса протеина (изолат сојиног протеина, концентрат протеина сурутке [млеко], изолат протеина сурутке [млеко]), пиринчано брашно, укус сира и халапења (сир у праху [млеко], пиринчано брашно, шећер, лук у праху, сушена паприка, (корење [чили, ким, халапењо чили], сирће у праху, лимунска киселина, парадајз у праху, квасац у праху, со, биље [першун], природна боја: паприка), олигоугљенихидрати, репино уље, калцијум карбонат, антиоксиданси: витамин Е и екстракт рузмарина.

        

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза
Енергетска вредност 516 kJ / 123 kcal
Масти 3,5 g
   од тога засићене масти 0,3 g
Угљени хидрати 10,8 g
   од тога шећери 0,8 g
Влакна 3,1 g
Беланчевине 10,5 g
Со 0,67 g
Више информација
Оцене47
Варијације производа
Питање о производу