Протеин Coconut Dream 80 g - All Nutrition

ПроизвођачAll Nutrition

97 %

Протеин Coconut Dream сласна је протеинска посластица која у себи сакрива кокос, кокосово млеко, висококвалитетне беланчевине и ниски садржај шећера. У случају да сте љубитељ слаткога овај протеински снек заиста ће Вам се свидети.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Протеин Coconut Dream – протеинска посластица од кокоса која садржи квалитетне беланчевине и минималну количину шећера

Протеин Coconut Dream сласна је протеинска посластица која у себи сакрива кокос, кокосово млеко, висококвалитетне беланчевине и ниски садржај шећера. У случају да сте љубитељ слаткога овај протеински snack заиста ће Вам се свидети. Било да сте на послу, у школи или Вам се само једе нешто слатко – можете уживати у протеин Coconut Dream који ће једном и заувек изазвати револуцију snackova у Вашој исхрани.

 

Протеин Coconut Dream 80 g - All Nutrition

 

Протеин Coconut Dream и његове предности

  • сласна протеинска посластица
  • има мекано пуњење од кокоса
  • садржи чак 12 г беланчевина
  • садржи само 1,4 г шећера
  • садржи природни сушени кокос
  • идеална ужина

 

Састав

Крема с укусом кокоса 52% (уље од репице, палмино уље нехидрогенизовано, заслађивач: малтитол, беланчевински концентрат од сурутке (од млека), стабилизатор Е-414, регулатор киселости: јабучна киселина, заслађивач: сукралоза, арома: вафле 20% (вода, кукурузни скроб, беланчевине од сурутке (од млека), кукурузно брашно, пиринчани скроб), млечни прелив 18% (палмино уље нехидрогенизовано, уље од репице, заслађивач: малтитол, беланчевински концентрат од сурутке (од млека), стабилизатор Е-414, регулатор киселости: јабучна киселина, заслађивач: сукралоза, арома), сушени кокос 10%.

 

Дозирање

Узимајте као протеински snack на послу, у школи, на путу или после вежбања.

 

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (80 g)
Енергетска вредност 2093,4 kJ / 500 kcal
Масти 39,2 g
   од тога засићене 3,8 g
Угљени хидрати 24 g
   од тога шећери 1,36 g
Влакна 0 g
Беланчевине 12 g
Со 0 g

 

Упозорење

Не узимајте ако сте алергични на било који састојак производа. Производ се не сме користити као замена разноврсној исхрани. Чувајте на температури 15 - 25°Ц, ван домашаја директног сунчевог светла, наглих толотних промена и ван влаге. Чувајте ван домашаја мале деце. Прекомерна конзумација може имати лаксативно деловање.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу