Протеин Combat 100% Isolate - MusclePharm

ПроизвођачMusclePharm

90 %

Combat 100% Isolate је протеин врхунске сурутке који се темељи на 89% изолату сурутке ЦФМ без шећера, масноћа, угљених хидрата и глутена. Добија се савременом и пажљивом методом производње - микрофилтрацијом ЦФМ, која је природна и не користи хемикалије. Подржава раст мишићне масе и њено одржавање у ситуацијама када је под претњом катаболизма.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Combat 100% Isolate је висококвалитетни извор концентрованог протеина све до 89% протеинског садржаја и лако је сварљив

Combat 100% Isolate је протеин сурутке који снабдева невероватних 24 г 100% изолата протеина сурутке у 30 г производа. Уз овај производ можете уживати у најбољим резултатима. Протеин је одличан извор са великим садржајем беланчевина и нултом количином шећера, угљених хидрата или масти, чак не садржи ни глутен. Истраживања указују да конзумирање брзо делујућих протеина може повећати ниво аминокиселина у системској циркулацији, где су на располагању за анаболизам мишића протеина (раст). Што се брже ове аминокиселине појављују у крвотоку, то је већа реакција на изградњу мишићне масе.

 

Combat 100% Isolate је врхунски протеин заснован на 90% изолату протеина сурутке ЦФМ без шећера и масноћа, добијен најсавременијим и најфинијим начином производње - микрофилтрацијом ЦФМ са сачувањем свих вредних протеинских фракција. Ова метода производње одвија се у хладном стању на керамичким филтерима и најпажљивији је начин производње протеина сурутке.

 

Осим тога што је Combat 100% Isolate добар извор беланчевина и одличног је укуса, има и нулте масноће и угљене хидрате, што ће бити цењено посебно код оних особа које покушавају минимализовати поткожну масноћу. Унос овог висококвалитетног извора протеина доприноси расту мишићне масе и њеном одржавању у ситуацијама када је под претњом катаболизма.

 

Његов производни процес

ЦФМ је природни, нехемијски процес производње високо квалитетне протеинске сурутке. Сурутка је филтрирана на посебном, високо технолошки напредном керамичком cross-flow филтеру, који је способан да савршено филтрира све нежељене компоненте (попут масноћа, лактозе ...) и изоловати сурутку протеина са очувањем свих вредних примарних микрофракција, као што су бета лактоглобулин, алфа лактоглобулин, серумски албумин, имуноглобулин, садржај глукомакропептида, лактоферин, лактопероксидаза, пептонне протеазе.

 

ЦФМ је чисто природан нехемијски процес у којем се не користе помоћне хемикалије или растварачи.

 

Combat 100% Isolate и његове предности

  • висококвалитетан изолат протеина сурутке
  • садржи до 24 г протеина у 1 дози (30 г)
  • подржава раст мишићне масе
  • спречава катаболизам
  • не садржи глутен
  • Не садржи угљене хидрате, масти или шећере
  • произведен је природним нехемијским процесом

 

Састав

Изолат протеина сурутке (садржи млеко) [Изолат протеина сурутке (садржи млеко), емулгатор: сунцокретов лецитин], ароме, средство за згушњавање: гуар гума, ксантан гума, натријум хлорид; заслађивач: сукралоза.

 

Дозирање

Измешајте садржај 1 мерице (= 30 г) у 150 - 200 мл воде или немасног млека. Дозирање зависи од телесне тежине, спортској активности и саставу исхране. Протеин се може користити у било које време током дана како би се допунио унос протеина. За максималне резултате употребите након тренинга. Захваљујући нултој количини угљених хидрата и масноћа, одличан је извор беланчевина за оне који покушавају минимализовати поткожну масноћу.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 доза (30 г)
Калорије 110 кцал
Масти 0,5 г
   од тога засићене 0,33 г
Сахариди 0,86 г
   од тога влакна 0,79 г
   од тога шећери 0,38 г
Беланчевине 24,59 г
Soli 0,16 г

 

Упозорење

Није намењен деци, трудницама ни дојиљама. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није надокнада разнолике исхране. Складиштите ван домашаја деце. Чувати на сувом месту на температури до 25°Ц, заштитите од директних сунчевих зрака и од смрзавања. Произвођач не одговара за штету насталу због неправилног коришћења или складиштења.

Производ је био обрађен у уређајима где се такође могло обрађивати млеко, соја, јаја, ракови, ораси и кикирики.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу