Protein Cor-Performance - Cellucor

ПроизвођачCellucor

95 %

Cor-Performance Whey је 100%-ни протеински изолат од сурутке, који се истиче одличним и неуспоредивим укусом са великим учешћем беланчевина. У једној мерици садржи чак 25г беланчевина и 5,5 г БЦАА. Погодан је за дијету пре такмичења јер садржи минималну количину угљених хидрата и масти.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

COR– Performance Whey са одличним укусом и минималном количином масти и угљених хидрата

Cellucor COR– Performance Whey је протеин од сурутке, тачније изолата беланчевина од сурутке, која је веома лако сварвљива. У једној мерици садржи чак 25г беланчевина како би обезбедио довољан унос беланчевина током целог дана. Захваљујући томе што садржи 100% беланчевина од сурутке, минималну количину масти и угљених хидрата са додатком пробавних ензима максимално брзо је растопљив и веома је укусан!

 

Представља нови стандард беланчевина од сурутке. Користи неке од најразвијенијих састава, који додају протеинима иновативне и одличне укусе за којима сви жуде. COR – Performance Series су клинички доказане формуле са неупоредивим укусом, што одговара сваком купцу. Производи ове серије су „stimulant free“, тако да их можете комбиновати са осталим производима.

 Protein Cor-Performance – Cellucor

 

Исхрана у боди билдингу је веома компликован процес. Да ли сте почетник или професионални спортиста, морате Вашем телу обезбедити довољну количину беланчевина током дана. Cellucor Вам,у једној мерици,пружа 25 г беланчевина са одличним укусима, тако да се више не морате бринути о уносу беланчевина. Додатно, максимално је инстантан и израђен како би се одмах растопио у води, млеку или другом омиљеном напитку.

 

Састав

COR-Performance Whey Protein Matrix (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate), какао прах, природне и вештачке ароме, целулозна гума, ксантан гума, протеаза, калијум ацесулфам (Аце-К), сукралоза, протеаза А-С, лактоза.

 

Дозирање

Помешајте 1 мерицу производа са 200 – 400 мл воде, млека или неког другог омиљеног напитка. Узимајте 3 пута дневно, ујутро одмах након што се пробудите, после тренинга и пре спавања.

 

ТАбела нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус cookies&cream)1 доза (35 г)
Калорије 130 кцал
   калорије од масти 15 кцал
Беланчевине 25 г
Угљени хидрати 4 г
   од тога шећери 1 г
   од тога влакна 1 г
Масти 1,5 г
   од тога засићене масти 0,5 г
Холестерол 35 мг
Натријум 160 мг

 

Упозорење

Информације за алергичаре: садржи млеко и соју. Не садржи глутен. Овај производ је израђен у истом уређају који обрађује млеко, јаја, соју, пшеницу, кикирики и орашасте плодове.

Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу