Протеин Fusion Pro - Dedicated

ПроизвођачDedicated Nutrition

83 %

Протеин Fusion Pro је протеин, који се састоји од више састојака – садржи концентрат од сурутке, који се брзо апсорбује и пружа брзу допуну храњивих материја у мишиће, и споро пробављив казеин са постепеним разграђивањем битних аминокиселина. Садржи 68% беланчевина добијаних од млека крава храњених травом, захваљујући чему побољшава раст и заштиту мишићне масе, као и имунитет.  


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Протеин Fusion Pro пружа 68% беланчевина – брзо апсорбирајући концентрат од сурутке и споро пробављив казеин

Протеин Fusion Pro је брзо апсорбујући концентрат од сурутке, који пружа брзу допуну храњивих материја у мишиће, и споро пробављив казеин за постепено разграђивање битних аминокиселина. Fusion Pro са 68%-ним уделом беланчевина побољшава раст и заштиту мишићне масе, а идеалан је за све оне, који желе повећати свој дневни унос беланчевина. За његову израду је било коришћено пажљиво одабрано млеко добијано од крава храњених травом, чиме је био осигуран високи удео материја за побољшавање имунитета и раста мишића. Fusion Pro има потпуно транспарентан састав, који се не скрива иза никакве „патентиране“ смесе и његове ефикасне материје су посебно исписане на етикети.

 Protein Fusion Pro 1800 g - Dedicated

 

Протеин Fusion Pro и његове предности

  • протеин од више састојака, комбинује брзо и споро апсорбовајуће протеине
  • садржи брзо апсорбовајући концентрат од сурутке
  • садржи споро пробављив казеин
  • има 68%-ни удео беланчевина
  • побољшава раст и заштиту мишића
  • има одличан аминокиселински профил
  • има транспарентан састав

 

Састав

Fusion Pro™ 50/50 смеса протеинског концентрата 80% и концентрата од сурутке 80% (израђен од крављег млека, од крава храњених травом, садржи високи удео лактоферина, имуноглобулина, серум албумина, активних пептида и фактора за раст), рафинисано фракционирано палмино уље, природне боје (куркумин Е100, згушњивач (ксанстан гума Е415), лецитин, арома и заслађивачи (сукралоза Е955, фруктоза, ацесулфам К Е950).

 

Дозирање

Промешајте 1 дозу (1 мерица = 32 г) са 250 – 350 мл воде и узимајте 1 - 4 пута дневно. Данима када тренирате препоручујемо узимати 1 – 2 дозе одмах после тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус сладоледа од јагоде)1 доза (32 g)
Калорије 119 kcal
Беланчевине 22 g
Угњени хидрати 3 g
Влакна 1 g
Масти 2 g
Натријум 49 mg
Калијум 79 mg
Калцијум 396 mg

 

Упозорење

Намирница намењена за посебну исхрану – погодна за спортисте. Чувајте ван домашаја деце! Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте на сувом месту, на температури 5-25 °Ц. Након отварања употребите до 120 дана. Не садржи материје допинг карактера. Произвођач не одговара за штете узроковане неисправним коришћењем и чувањем производа. У случају здравствених проблема, посаветујте се пре узимања са својим лекаром.

Упозорење за алергичаре: Садржи млеко, соју (лецитин). Производ је био израђен у уређају, где су такође могла бити обрађивана јаја, ораси, сусам, рибе, ракови и пшенични производи.

 

Више информација
Оцене24
Варијације производа
Питање о производу