Протеинска чоколадица Quest 60 г - Quest Nutrition

ПроизвођачQuest Nutrition

95 %

Протеинска чоколадица Quest садржи високо квалитетне беланчевине (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), има висок садржај влакана и веома низак садржај шећера. Не садржи додатне шећере нити глутен. Испробајте гурмански доживљај са овим деликатним чоколадицама разних укуса.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Деликатна протеинска чоколадица Quest без глутена и додатних шећера

Протеинска чоколадица Quest садржи високо квалитетне, биолошки доступне беланчевине (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), има висок садржај влакана, веома низак садржај шећера и никакве транс – хидрогенизоване масти. Не садржи додатне шећере нити глутен. Чоколадице нудимо у разним укусима и све су заслађене сукралозом са Lo Han Kuo или стевијом са аритриолом.

 

Протеинске чоколадице QUEST су одредили нови гурмански стандард на скали деликатних укуса, у текстури и нутритивним вредностима на тржишту са протеинским чоколадицама. Чоколадица има необичну, одличну и мекану структуру, која се разликује од било које друге протеинске чоколадице, коју сте икада окусили.

 Протеинска чоколадица Quest 60 г - Quest Nutrition

 

Контролишите унос угљених хидрата како бисте постигли боље резултате

Као што већина људи зна, ако желите остати здрави, уклонити масти и изградити мишиће, морате контролисати свој унос угљених хидрата. То је разлог што је Quest урадио тежак посао на производњи чоколадица са веома ниским садржајем активних угљених хидрата. Ако је мање угљених хидрата кључ за уклањање масти, зашто остале чоколадице садрже толико угљених хидрата? До сада није постојао никакав једноставнији начин како произвести чоколадицу, која има одличан укус а да неће да иструли на полици. Зато смо морали померити границе и развити потпуно нови процес производње.Будимо искрени

Ако бисте могли јести слаткише сваког дана и мршавити, вероватно бисте то и радили. Највероватније сте исти као и ми, овде, у радној екипи Quest-а. Како бисте се осећали добро и одлично изгледали, мораћете напорно радити. А задња ствар, коју желите урадити је бацити тај напорни рад и труд само због тога, што једете остале прехрамбене чоколаде или чоколадице, које служе као надокнада исхрани које су само мало више од лоше маскираних бомбона. После неколико година развоја Quest је био способан да,као први на свету, произведе протеинску чоколадицу са малом количином активних угљених хидрата, која користи само високо квалитетне беланчевине и никакав додатни шећер нити глицерин.

 Протеинска чоколадица Quest 60 г - Quest Nutrition

 

Одличан укус

Много купаца купује чоколадице Quest једноставно због тога што имају одличан укус. Наше не тако скромно мишљење је да имају бољи укус од свих осталих чоколадица на тржишту. Веома напорно смо радили са хиљадама укуса како бисмо се у томе и утврдили. Али то, што заиста истиче Quest од свих осталих чоколадица је њена нутритивна вредност. Ни једна друга компанија није била способна урадити то што смо урадили ми – произвести протеинске чоколадице са веома ниским садржајем угљених хидрата, великим садржајем беланчевина, великим садржајем влакана и без хидрогенизованих масти. Ово је прва чоколадица, коју користе професионалци и такмичари у фитнесу код својих припрема за такмичења. Омогућује им смршати и / или изградити мишићну масу, а истовремено јести намирнице које им се свиђају.

 

Протеинска чоколадица израђена од квалитетних намирница

Изолат од сурутке

Уопштени сматран као најбољи доступан извор беланчевина. Изолат од урутке има невероватан профил аминокиселина које пружају високо искоришћење беланчевина за Ваш организам, за побољшање раста мишића, губитка телесних масти, побољшање имунитета и много више. Једна је од најскупљих доступних беланчевина чија је цена више пута већа него цена беланчевина од соје.

 

Млечни изолат

Следећи веома високо квалитетан протеин, који се споро пробавља и има високу цену. Много чоколадица користи желатин (који је веома јефтин) за повећање количине протеина иако она није сматрана комплетном беланчевином у поређењу са изолатом млечних беланчевина, који јесте комплетна беланчевина.

 

ИМО влакна (Isomaltooligosaccharide)

Да би чоколадице Quest могле бити коришћене као комплетна исхрана, хтели смо обезбедити да садрже довољну количину влакана. Готово сваки грам угљених хидрата у нашим чоколадицама долази од влакана, који ће Вам помоћи да се осећате задовољно и одржавате активне угљене хидрате на минимуму.

 

ИМО су влакна изведена од биљних извора, која су веома слична познатим влакнима корена цикорије. Ова два извора влакана су готово једнаке што се тиче укуса и текстур, али са једном малом разликом: ИМО не проузрокује цревне потешкоће којима је познат корен цикорије – углавном за те најосетљивије желудце.

  
Протеинска чоколадица Quest 60 г - Quest Nutrition

Путер од бадема и кикирикија

Путери од орашастих плодова су природни слаткиши – одлични, када имају мали садржај угљених хидрата и пуне су здравих масти. То помаже дати чоколадицама Quest њихову мекану текстуру и укус као са другог света. У наше путере од орашастих плодова ништа не додајемо, а то их одржава без хидрогенизованих масти.

 

Бадеми,кикирики,индијски орах

Одличан извор беланчевина, витамина, антиоксиданата и масти. Да ли је потребно рећи више?

 

Морска со,природни укуси

Допринели су формирању укуса захваљујући којем смо постали познати.

 

Lo Han Guo

Биљка, која се у Кини користи као заслађивач већ више од 1000 година. Довољно је веома мало да би била 300 пута слађа од шећера.

 

Стевија

Стевија је биљка породице сунцокрета, која расте дивље као грм у многим деловима света. Гликозиди у њеним листовима производе слад и зато се већ много година у многим земљама користи као заслађивач.

 

Еритритол

Док је еритритол класификован као шећерни алкохол, потпуно је другачији од свих осталих. Не проузрокује цревне тегобе које се појављују код осталих алкохола од шећера а садржи веома малу количину калорија на грам. Знамо да је важно имати контролу над својом исхраном а то је разлог што су одабране чоколадице Quest заслађене стевијом и еритриолом, а остале су заслађене сукралозом.

  Протеинска чоколадица Quest 60 г - Quest Nutrition

Протеинска чоколадица Quest bar и њене предности

  • не садржи глутен
  • прави гурмански доживљај
  • без додатних шећера
  • минимум угених хидрата
  • велики садржај беланчевина
  • велики садржај влакана
  • садржи најквалитетније беланчевине

 

Састав

Banana nut muffin:

Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми (16%), вода, еритриол, ароме, ораси (3%), сушене банане (2%), палмино уље, морска со, калцијум карбонат, стевија, цимет.

Chocolate Brownie:

Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми, какао, вода, ароме, еритриол, палмино уље, морска со, калцијум карбонат, сукралоза, стевија.

Chocolate Chip Cookie Dought:

Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), олиго угљени хидрати (100% природна пробиотска влакна), бадеми, вода, незаслађена чоколада, какао, какао путер, еритриол. Садржи мање од 2% следећих састојака: со, сукралоза, стевија, кикирики, индијски орах, млеко и природна арома. Олиго угљени хидрати су 100% природна пробиотска влакна од биљних извора. Садржи састојке алергена: бадеме, индијски орах и млечне састојке.

Chocolate Peanut Butter:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), путер од кикирикија, незаслађена чоколада, какао путер, еритриол, кикирики. Садржи мање од 2% следећих састојака: со, бадеми, индијски орах, стевија, сунцокретов лецитин и сукралоза. Садржи састојке алергена: кикирики и млечне састојке.

Cinnamon Roll:
Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми, вода, еритриол, ароме, палмино уље, морска со, цимет, калцијум карбонат, стевија.

Coconut Cashew:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних бјеланчевина), ИМО влакна (tapioca), бадеми, вода, еритриол, кокос,индијски орах, морска со, стевија и природна арома. Садржи бадеме, индијски орах, кокос и млечне састојке.

Double Chocolate Chunk:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних бјеланчевина), олиго угљени хидрати (100% природна пробиотска влакна),еритриол, вода, незаслађена чоколада, бадеми, какао, какао путер. Садржи мање од 2% следећих састојака: морска со, стевија, боја од карамеле, природна арома. Садржи састојке алергена: бадеме и млечне састојке.

Lemon Cream pie:
Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми, вода, еритриол, ароме, палмино уље, морска со, лимунска киселина, стевија.

Peanut Butter Jelly:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), ИМО влакна (tapioca), кикирики, бадеми, вода, природна арома, морска со, сукралоза (0,028г/порција). Садржи бадеме, кикирики и млечне састојке.

Peanut Butter Supreme:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), ИМО влакна (tapioca), кикирики, бадеми, вода, природна арома, морска со, сукралоза (0,024г/порција). Садржи бадеме, кикирики и млечне састојке.

Strawberry Cheesecake:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), ИМО влакна (tapioca), бадеми, вода, еритриол, јагоде сушене смрзавањем, природна арома, морска со, стевија. Садржи бадеме и млечне састојке.

Vanilla Almond:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), ИМО влакна (tapioca), бадеми, вода, природна арома, морска со, сукралоза (0,019г/порција). Садржи бадеме, и млечне састојке.

White Chocolate Raspberry:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), олиго угљени хидрати (100% природна пробиотска влакна), бадеми, вода, кокосов путер, сушене малине, еритриол. Садржи мање од 2% следећих састојака: со, сукралоза, стевија и природна арома. Олиго угљени хидрати су 100% природна пробиотска влакна од биљних извора. Садржи састојке алергена: бадеме, индијски орах и млечне састојке.

Mixed Berry Bliss:
Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми, вода, ароме, еритриол, палмино уље, сушене боровнице (1%), сушене јагоде (1%), морска со, калцијум карбонат, сукралоза, стевија, јабучна киселина, лимунска киселина.

Smores:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива кукурузна влакна, бадеми, еритриол, вода, незаслађна чоколада, природна арома, какао путер. Садржи мање од 2% следећих састојака: цимет, морска со, сода бикарбона, палмино уље, стевија, сунцокретов лецитин, сукралоза, целулозна гума, ксантан гума. Садржи бадеме и млечне састојке.

Cookies and Cream:
Протеинска смеса (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), растопљива глуко влакна, бадеми, вода, чоколадни кекс (10%), комадићи беле чоколаде, ароме, еритриол, палмино уље, морска со,калцијум карбонат, сукралоза, стевија.

Apple Pie:
Протеински концентрат (протеински изолат од сурутке, изолат млечних беланчевина), ИМО влакна (tapioca), бадеми, вода, јабуке, морска со, природна арома, цимет, сукралоза (0,029г/порција).Садржи бадеме, и млечне састојке.

 

Дозирање

Узимајте било када током дана или пре и после тренинга.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус almond-vanilla)1 доза(60 г)
Калорије 210 кцал
Масти 9 г
   од тога засићене масти 0,5 г
   од тога транс масти 0 г
Холестерол 0 мг
Натријум 340 мг
Угљени хидрати 21 г
   од тога влакна 18 г
   од тога шећери 1 г
Беланчевине 20 г
Калцијум, фосфор, магнезијум, гвожђе
Више информација
Оцене77
Варијације производа
Питање о производу