Протеинска топла чоколада The Big Z™ - The Protein Works

ПроизвођачTPW

100 %

Протеинска топла чоколада The Big Z™ је мешавина за припрему укусног напитка, која садржи више од 22 г протеина по дози, добијеног из врхунског мицеларног казеина и whey концентрата. Јединствени коктел без шећера је стога идеалан као напитак након тренинга или пре спавања.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Протеинска топла чоколада The Big Z™ идеална је као ужина и допуна протеина

Протеинска топла чоколада The Big Z™ је мешавина за припрему укусног топлог напитка без шећера. Садржи најквалитетније састојке и може се похвалити са садржајем протеина више од 75%. Протеини потичу од концентрата whey протеина и мицеларног казеина који осигурава спору апсорпцију протеина у телу. Топла чоколада је такође обогаћена с Л-орнитином, Л-глицином, Л-триптофаном и Л-теанином, а садржи и нискомасни какао прах. Уживајте у укусној топлој чоколади без кајања!

 

Протеинска топла чоколада The Big Z™ и њене предности

  • мешавина за припрему укусне топле чоколаде
  • садржи више од 75 г протеина на 100 г
  • обогаћена је аминокиселинама
  • садржи нискомасни какао прах

 

Састав

Мицеларни казеин (млеко), концентрат whey протеина (млеко), нискомасни какао прах, органски јечмени слад (прах), Л-орнитин, Л-глицин, Л-триптофан, Л-теанин, Pepform® леуцин (Л-леуцин), пептиди whey протеина (млеко), заслађивач (сукралоза).

 

Дозирање

Додајте 1 мерицу у 150-175 мл воде или млека. Измешајте у шејкеру и затим ставите у микроталасну и загрејте на 40-60 секунди. Могуће је конзумирати је и хладну.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 g1 доза (30 g)
Енергетска вредност 1520 kJ / 358 kcal 456 kJ / 107,4 kcal
Масти 2 g 0,6 g
   од којих засићене 1,22 g 0,36 g
Угљени хидрати 9,11 g 2,73 g
   од којих шећери 4,3 g 1,29 g
Влакна 1,7 g 0,51 g
Протеини 75,1 g 22,53 g
Со 0,18 g 0,05 g

 

Упозорење

Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и сувом месту. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја мале деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Произведено у постројењу у којем се обрађују млеко, житарице које садрже глутен, јаја, кикирики и друге орашасте плодове, те соју. Алергени су наведени масним словима у саставу производа.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу