Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Путер од кикирикија High Protein Peanut Spread 320 г - Dr Zaks

ПроизвођачDr. Zak's

95 %

High Protein Peanut Spread је сластан путер од кикирикија произведен од најсвјежијег кикирикија који се топи на језику. Кремаст је, природан и традиционалан. Чак можете бирати од више изврсних укуса. Захваљујући високом садржају беланчевина и ниском садржају угљених хидрата је погодан и за дијету и волуменску дијету.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

High Protein Peanut Spread: путер од кикирикија произведен од најсвјежијег кикирикија који представља готови гурмански доживљај

High Protein Peanut Spread је најсласнији путер од кикирикија који је произведен од најсвјежијег кикирикија. Уживајте у хармонији савршених укуса у облику овог путера од кикирикија који представља готови гурмански доживљај. Знајте да ако једном пробате High Protein Peanut Spread који је драгуљ здравог стила живота, никад га се више нећете хтети одрећи. Овај путер од кикирикија садржи више кикирикија захваљујући чему је више кремаст, природан и традиционалан.

 

За кога је овај путер од кикирикија намењен?

Овај путер од кикирикија је намењен свим љубитељима слаткиша који воле природан и традиционалан састав путера од кикирикија. Овај производ се не истиче само дизајнерски лепим омотом, већ и најквалитетнијим свежим кикирикијем који ће Вам се готово отапати на језику. Захваљујући високом садржају беланчевина и ниском садржају угљених хидрата је погодан за дијету и волуменску дијету.

 

Састав

Састојци Raspberry, cherry bakewell & white choc/cocont:
пржени кикирики, изолат беланчевине од сурутке (млеко), уље од кикирикија, екстракт воћа, фруктоза, емулгатор, сунцокретов лецитин, со, арома.

 

Састојци Salted caramel:

пржени кикирики, изолат беланчевине од сурутке (млеко), уље од кикирикија, екстракт воћа, фруктоза, емулгатор, сунцокретов лецитин, со, карамел арома.

 

Састојци Apple i cinnamon:
пржени кикирики, изолат беланчевине од сурутке (млеко), уље од кикирикија, екстракт воћа, фруктоза, емулгатор, сунцокретов лецитин, со, арома јабуке, цимет.

 

Дозирање

Узимајте према жељи 2 кашике дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус salted caramel)1 доза (20 g)
Енергетска вредност 489 kJ / 118 kcal
Масти 8,8 g
   од тога засићене масти 1,2 g
   од тога моно незасићене масти 6,4 g
Угљени хидрати
2 g
   од тога шећери
1,6 g
Влакна 1 g
Беланчевине 7 g
Со 0,1 g
Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу