Resveratrol VEGE – OstroVit

ПроизвођачOstroVit

50 %

Resveratrol VEGE је екстракт из корена јапанског дворника у практичним капсулама. Један је од добро познатих антиоксиданса који штите ћелије од оксидативног стреса и слободних радикала. Тражен код особа које желе потпомоћи нормалну функцију срца и крвних судова.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Опис

Resveratrol VEGE – познати антиоксиданс који штити ћелије од оксидативног стреса

Resveratrol VEGE је екстракт из коријена јапанског дворника (Polygonum cuspidatum) који садржи 150 мг 50-процентног транс-ресвератрола. Природни је хемијски спој који припада групи полифенола. Они су добро познати антиоксиданси који штите ћелије од оксидативног стреса и слободних радикала. 

    

Ресвератрол је такође популаран и код особа које желе потпомоћи нормалну функцију срца и циркулације. Налази се у јапанском дворнику, али и у црном грожђу, у већој количини од оне која се често повезује са благотворним дејствима. Производ је чисто биљног порекла, због чега је погодан и за вегане.

      

Resveratrol VEGE и његове предности

  • садржи екстракт из корена јапанског дворника
  • 150 мг ресвератрола по капсули
  • један од антиоксиданса
  • помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса
  • у облику практичних капсула
  • погодан и за вегане

               

Састав

Екстракт корена јапанског дворника (Polygonum cuspidatum Siebold и Zucc.) стандардизован на 50-процентни транс-ресвератрол, капсула (средство за повећање волумена: хидроксипропилметилцелулоза).
       

Препоручена употреба

Узимајте 1 капсулу дневно.

                                   

Таблица нутритивних вредности        

Нутритивне вредности  1 капсула
Екстракт корена јапанског дворника   300 мг
од чега транс-ресвератрол (50 %)   150 мг

                       

Упозорење

Препоручена дневна доза се не сме прекорачити. Овај производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Немојте га конзумирати ако сте алергични на неки од састојака. Није за децу, труднице ни дојиље. Особе које узимају друге лекове могу конзумирати производ под надзором лекара. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте ову бочицу чврсто затвореном на сувом месту на 5 – 25 °Ц. Заштитити од дирекнте сунчеве светлости.

Овај производ произведен је у погону који обрађује остале састојке који садрже следеће алергене: млеко (укључујући лактозу), соја, кикирики, остали орашасти плодови, семенке сусама, овас, јаја, ракови, риба.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу