Црни шејкер 600 мл - Muscle Pharm

ПроизвођачMusclePharm

0
40 %

Црни шејкер од 600 мл произведен је од еколошке пластике. Садржи купасту цедиљку која ће вам савршено промешати омиљени додатак исхрани тако да од њега не настану грудвице. Може се затворити поклопцем са навојем и након употребе довољно га је само испрати у топлој води.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Црни шејкер од 600 мл - је шејкер од еколошке пластике који ће Вам помоћи промешасти омиљени додатак исхрани

Црни шејкер од 600 мл има цедиљку купастог облика која ће Вам помоћи у мешању омиљеног протеина, креатина или додатка за пре тренинга и то на начин да се у њему не створе грудвице. Идеално је обликован за држање у руци и поседује велики лого Muscle Pharm на средини производа. Поклопац се може затворити помоћу навоја и из њега неће цурети. Постаће Ваш омиљени партнер на тренинзима.

                                       

Употреба

У њега једноставно сипајте потребну количину додатка исхрани, протеина у праху, креатина у праху или додатка за пре тренинга. Затим додајте воду, млеко, воћни сок, добро затворите и мешајте све док се прах не истопи. Захваљујући цедиљки унутра прах ће се брзо растопити и већ након неколико тренутака можете конзумирати свој омиљени напитак. Након употребе довољно га је испрати топлом водом и оставити да се осуши.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу