Шејкер Double Wall Jungle 700 мл - SmartShake

ПроизвођачSmartShake

0
0 %

Шејкер Double Wall Jungle је специјално израђен шејкер, који има два изолацијска зида и безвременски дизајн. Прецизна обрада квалитетног изолацијског материјала дуготрајно ће задржати ваше напитке топлима или хладнима. Уз то, овај шејкер од 700 мл садржи карабињер за држање за најједноставнију употребу.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Шејкер Double Wall Jungle - шејкер с два изолацијска зида, јединственим дизајном и практичном употребом

Шејкер Double Wall Jungle располаже с два квалитетно обрађена изолацијска зида захваљујући којима ваши напитци задржавају хладноћу или топлину током дужег периода. С капацитетом до 700 милилитара одличан је помоћник у теретани, или пак на путу. На дну шејкера налази се гума високог квалитета која осигурава да се шејкер не разбије приликом ударца.

    

Шејкер Double Wall Jungle садржи и чврсту мрежицу, која осигурава ефикасно мешање ваших напитака. Како би га најбоље искористили, има танко и елагантно пријањање, а осим тога, нуди и могућност качења помоћу једноставних карабињера. Све то надопуњује безвременски дизајн, који ће осигурати да ваш шејкер не прође не примећено.

  Шејкер Double Wall Jungle 700 мл - SmartShake
 

Шејкер Double Wall Jungle и његове предности:

  • шејкер с 2 изолацијска зида
  • има волумен до 700 мл
  • одржава ваше напитке хладнима или топлима на дуже време
  • има јединствен дизајн
  • има танку и елегантну дршку
  • садржи чврсту и функционалну мрежицу за мешање напитака
  • на дну се налази гума против разбијања
  • има карабињер за качење
 

Како га користити?

Једноставно у њега сипајте потребну количину додатака исхрани, протеинског или креатинског прашка, или пак pre-workout стимуланса. Потом додајте воду, млеко или воћни сок, добро затворите и тресите, све док се прашак не отопи. Захваљујући мрежици, прашак се брзо отапа и након неколико секунди можете конзумирати своје омиљено пиће.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу