Šejker SmartShake Lite Pink 1000 ml - SmartShake

ПроизвођачSmartShake

100 %

SmartShake Pink je visokokvalitetan šejker sa zapremninom čak 1000 ml. Ima unikatan i kompaktan dizajn, ali uz to je i lagan. Proizveden je od netoksične plastike bez korištenja BPA. Možete ga zagrijavati u mikrovalnoj pećnici, zamrzivati u zamrzivaču ili prati u perilici posuđa.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

SmartShake Pink – kvalitetan ružičasti šejker sa zapremninom čak 1000 ml za pohranu Vaših omiljenih prehrambenih dodataka

SmartShake Pink je visokokvalitetan šejker sa zapremninom 1000 ml, što od njega pravi idealan šejker za putovanje ili za naporne treninge. Proizveden je od plastike bez korištenja BPA i 100% je nepropustan. Svaki dan ga možete zagrijavati u mikrovalnoj pećnici, zamrzivati u zamrzivaču ili jednostavno prati u perilici posuđa. Namijenjen je za pravi život. SmartShake ima unikatan i kompaktan dizajn, ali uz to je i lagan. Zahvaljujući cjediljci koja savršeno prianja, u šejkeru se ne nalaze nikakvi labavi dijelovi. Poklopac "flip cap" koji možete otklopiti sprječava curenje napitka.

 Šejker SmartShake Lite Pink 1000 ml - SmartShake

   

SmartShake Pink i njegove prednosti

  • šejker sa zapremninom 1000 ml
  • proizveden je od visokokvalitetne netoksične plastike bez BPA i DEHP
  • skala u mililitrima (ml) i uncama (oz)
  • zaštićen je od lomljenja
  • može se stavljati u mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i u hladnjak
  • odgovara prehrambenim propisima

     

Kako ga koristiti?

Jednostavno naspite u šejker potrebnu količinu prehrambenog dodatka, proteina u prahu, kreatina u prahu ili napitka prije treninga. Zatim dodajte vodu, mlijeko, džus ili voćni sok, dobro zatvorite i miješajte sve dok se prašak ne rastopi. Zahvaljujući unutarnjoj cjediljci prašak se brzo rastopi i nakon nekoliko sekundi možete konzumirati Vaš omiljeni napitak.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу