Шејкер Thor 800 мл - Performa

ПроизвођачPerforma

0
0 %

Performa Тор је висококвалитетни шејкер за супермене с капацитетом од 800 мл. Сада можете тренирати као прави суперхерој са оригиналним Performa издањем са логотиповима суперхероја из стрипова! Направљен је од сигурне пластике без БПА, која се користи само прехрамбеним бојама. Може се прати у машини за прање судова, а нова побољшана технологија мешања напитака обезбеђује глатку мешавину без грудвица и нереда.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Перформа Тор - оригинални Шејкер Тор из колекције  Марвел стрипова

Перформа Тор је висококвалитетни шејкер капацитета 800 мл. Сада можете тренирати као прави суперхерој са оригиналним Перформа издањем са логотиповима суперхероја из стрипова! Направљен је од сигурне пластике без БПА, која се користи само прехрамбеним бојама. Може се прати у машини за прање судова, а нова побољшана технологија мешања напитака обезбеђује глатку мешавину без грудвица и нереда.

     Шејкер Thor 800 мл - Performa

   

Перформа је сигуран и забаван комад за све чланове породице. Специјална УВ боја чини двоструко већу трајност штампаног логотипа у поређењу са класичним шејкерима. Све у свему, Перформа није само смешан, већ је и користан прибор за фитнес за људе свих старосних група. А да не спомињем Марвелове фанове!

 

Перформа Tор и његове предности

  • шејкер са логотипом суперхероја
  • има капацитет од 600 мл (800 мл до обода)
  • израђен је од висококвалитетне нетоксичне пластике без БПА
  • је издржљив
  • такође је погодна за машину за прање судова
  • у складу са прописима о храни

 

Како се користи ?

Једноставно сипајте потребну количину додатака исхрани, протеина у праху, креатин у праху или суплемената пре вежбања у шејкер. Затим додајте воду, млеко, сок или воћни сок, добро затворите и протресите док се прашак не растопи. Захваљујући ваљку изнутра, прашак се брзо раствара и можете конзумирати ваше омиљено пиће у неколико секунди.
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу