Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Stacker 4 Euro - Stacker2

ПроизвођачStacker 2

100 %

Stacker 4 Euro Сагоревач масти је, захваљујући својим дејствима,најпродаванији производ бренда Stacker2. Садржи 300 мг кофеина, који ће Вас погурати на Вашем тренингу. Такође је обогаћен и са екстрактима листова зеленог чаја, индијског maté, гуаране и сибирског гинсенга. Сви ови састојци су корисни у сагоревању масти, а резултате свога труда ћете видети веома брзо. 

 

На стању
2.300,00din.~(19.61 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Stacker 4 Euro Сагоревач масти са ефикасном комбинацијом кофеина, зеленог чаја и других природних састојака

Stacker 4 Euro Сагоревач масти садржи 300 мг кофеина, захваљујући којем ће покренути Ваш тренинг, помоћи ће Вам да повећате концентрацију али и да побољшате пажњу. Екстракт од листова зеленог чаја је такође вредан помена, који се истиче због својих антиоксидативних дејства. У исто време, користи се у производима који су намењени за сагоревање масти. Гуарана и Сибирски гинсенг су се дуго користили у лечењу код племенских народа, и они су такође важни састојци овог производа. Овај сагоревач масти, који је најпродаванији производ бренда Stacker2, могу користити вегетаријанци, особе које су оболеле од болести целијакије као и особе које су интолерантне на лактозу. 

 

Како бисте извукли максимум из сагоревача масти и успели да изгубите килограме у складу са својим циљевима, препоручује се да га користите у комбинацији са спортским активностима.

 

Stacker 4 Euro Сагоревач масти и његове предности

  • садржи 300 мг кофеина
  • садржи екстракт листова зеленог чаја
  • покренуће Ваш тренинг
  • помаже у губитку килограма
  • најпродаванији је производ овог бренда

 

Састав

Екстракт зеленог чаја 60% (листови) (4,5 мг алкалоида кофеина), индијски мате (воће), гуарана (семенке), цела паприка (Capsicum Annum), орах Кола (семенке) (<1 мг кофеинског комплекса алкалоида), Сибирски гинсенг (корен), кофеин (безводни). Капсула: желатин, средства против згрудњавања (стеаринска киселина, магнезијум стеарат, титанијум диоксид, боја (тартразин, жути SY).

 

Дозирање

Узмите једну капсулу после оброка. Немојте прекорачити дневну дозу од три капсуле.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Екстракт зеленог чаја 60% (листови) (4,5 мг алкалоида кофеина), индијски мате (воће), гуарана (семенке), цела паприка (Capsicum Annum), орах Кола (семенке) (<1 мг кофеинског комплекса алкалоида), Сибирски гинсенг (корен) 250 мг 250 мг
Кофеин (безводни) 300 мг

 

Упозорење

Има велики садржај кофеина. Ово је додатак исхрани. Није замена за разнолику исхрану. Овај производ би се требао користити у комбинацији са разноликом исхраном и програмом вежбања, како би се постигли најбољи могући резултати. Чувати на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Производ није намењен особама млађим од 18 година. Овај производ није намењен за дијагнозу, лечење или превенцију било какве болести. Није погодно за труднице ни дојиље. Ако узимате друге додатке исхрани и стимулансе (попут кофеина), пре узимања овог производа се консултујте са својим лекаром. Немојте користити производ ако имате проблема са срцем, крвним судовима, ако имате повишен крвни притисак, дијабетес глауком, проблема са штитном жлездом, бубрезима или простатом. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу