Стимуланс пре тренинга C4 G4 – Cellucor

ПроизвођачCellucor

87 %

C4 G4 је стимуланс пре тренинга, побољшана верзија најпродаванијег стимуланса пре тренинга у САД-у, C4. Четврта генерација C4 има још бољу формулу са новим састојком TeaCor™, који пружа енергију брже и издржи дуже. Додатно, не повећава притисак и елиминише бол. Стимуланс пре тренинга C4 G4 повећава психичку концетрацију, издржљивост, проток крви и енергију. Ствара савршену околину за раст мишићне масе и за губитак телесних масти.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

C4 G4 стимуланс пре тренинга са побољшаном формулом за још боље резултате

C4 G4 је стимуланс пре тренинга, нова побољшана верзија најпродаванијег стимуланса пре тренинга у Америци - C4 од Cellulor-а. Четврта генерација C4 има још бољу формулу са новим и ефикаснијим састојцима који ће Вас још брже приближити циљевима, које сте одредили себи. Овај стимуланс је нов ниво иновације и унапређења јер садржи нови састојак TeaCor™, који пружа енергију која долази још брже и траје још дуже.

 

Ова чиста доза енергије у инстантном облику користи формулу NO3 и састојке, као креатин нитрат, који Вам пружа максималну мишићавост и повећава ефикасност осталих састојака. „Запалиће“ Ваше мисли, мишиће и жељу за тренирањем. Смеса NO3 са креатином чини креатински нитрат, захваљујући чему је перфектно растопљив и обезбеђује бољу апсорпцију. Додатно, добићете жељу за додатним понављањем у последњој серији.

 
Стимуланс пре тренинга C4 G4 – Cellucor

Најбољи такмичари имају једну заједничку особину – покреће их сан да прекораче своје лимите. Не предају се кад им се на путу појави изазов и знају да је једина могућност наставак ако желе напредовати даље. C4 G4 ће Вас подићи на следећи ниво.

 

Састојци које Вма пружа C4 Extreme

Креатин нитрат: нитрат, јак „супер креатин“ дериват. Овај патентовани спој је фузија креатина, молекуле са азотном киселином. Резултат је високо апсорбирајући креатин, који истовремено повећава количину азотовог моноксида и ниво АТП у организму. Креатин нитрат је високо ефикасан васодилатор, отвара крвни пут у мишиће. То води одличном транспорту храњивих састојака и ненадмашивом мишићном пумпању.
 
Бета аланин: аминокиселина, која се природно налази у организму. Бета Аланин производи већи интрамускуларни ниво карнозина, који повећава енергетски ниво, побољшава мишићну издржљивост и побољшава резултате. Бета аланин је ефикасан блокатор умора, делује као чувар меморије, спречава гомилање млечне киселине у коштаном мишићу (за време вежбања), што органоизму омогућава бољи и дужи рад.
 
Аргинин АКГ (алфа-кетоглутарат): јак претходник азотовог моноксида. АКГ побољшава пролазност крви крвним системом, повећава чврстоћу и побољшава лучење хормона за раст и инсулина. Ефикасан је васодилатор, отвара крвни пут у мишиће. То проузрокује одличан транспорт храњивих састојака и ствара ненадмашиво мишићно пумпање.

 Стимуланс пре тренинга C4 G4 – Cellucor

Н-Ацетил- Л-тирозин: облик Л-тирозина са брзом апсорпцијом, који је мање склон излучивању. Л-тирозин је аминокиселина, претходник надбубрежне жлезде, хормона за раст адреналина, допамина и норадреналина. Ови хормони побољшавају излучивање ХГХ а доприносе већом енергетском нивоу, бољој концентрацији и менталној перцепцији.

Муцуна пруриенс: широко познат као сомотски пасуљ. Macuna pruriens садржи Л-ДОПА, аминокиселину, која се природно налази у организму а у мозгу се претвара у допамин. Допамин побољшава лучење хормона за раст – један од најјачих хормона за тело. Допамин такође преноси норадреналин у мозгу. Норадреналин побољшава метаболизам, повећава енергетске нивое и покреће адреналинску реакцију организма.
 
Метилкобаламин: јак облик витамина Б12, основни Б витамин. Витамин Б12 значајно побољшава ћелијски метаболизам и стварање енергије, користан је код сварања масних киселина, код расподеле масти, које су затим једноставно искоришћене у облику енергије. Витамин Б12 такође помаже здравом раду нервног система и производњи крви.
 
Кофеин: јак психоактивни стимуланс. Кофеин стимулише централни нервни систем, смањује умор и повећава концентрацију и енергетски ниво.
 
Ниацин: Б-комплекс витамин растопљив у води. Ниацин или никотинска киселина, такође позната као витамин Б3 побољшава покретљивост зглобова, мишићну снагу и рад нервног система. Ниацинамид смањује умор мишића и повећава максималан мишићни радни капацитет.

 
Стимуланс пре тренинга C4 G4 – Cellucor

Фолна киселина: витамин Б, који је растопљив у води и помаже позитивном расположењу и повећању енергетског нивоа. Фолна киселина такође побољшава стварање ћелија и регенерацију.

Витамин Ц: неопходан витамин у људском организму који садржи цели низ здравствених предности. Витамин Ц појачава имунитет организма јер повећава рад имунолошког система, уклања слободне радикале, ојачава кости и везивна ткива и убрзава зарастање рана. Витамин Ц такође побољшава анаболичко телесно стање, смањује количину хормона стреса кортизола и повећава ниво тестостерона.
 
TeaCor™ Tetramethyluric acid (Theacrine): састојак сличан кофеину који се природно појављује. њу је могуће пронаћи у разним врстама чаја и кафе, али и у семенкама биљака. Њени ефекти су елиминисање умора, побољшање психичке издржљивости и спортских резултата. Стимулише централни нервни систем али у поређењу са кофеином не повећава притисак крви. Такође може смањити оштећење јетре проузроковано стресом и ублажава бол и отеклине.

  

C4 G4 и његове предности

  • експлозивна навала енергије
  • неверована мишићавост
  • побољшава мисли и концентрацију
  • повећава фокусираност
  • вишеструки победник „додатак године“
  • незаборављиви укуси


Састав

Лимунска киселина, полидекстроза (средство за згушњавање), природни и вештачки укуси, калцијум, силикон диоксид, сукралоза, FD&C Red Lake #40, калијум ацесулфам, TeaCor™ Tetramethyluric Acid.


Дозирање

Препоручује се промешати 1 мерицу напитка пре тренинга са водом у узимати пре вежбања. У случају да тренирате у две фазе, можете узети 2 мерице дневно, али никада не одједном. Ако у исто време узимате и неке прописане лекове, молимо Вас, посаветујте се пре узимања било ког Cellucor производа са својим лекаром.

  

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (6,5 г)
Бета аланин 1600 мг
Креатин нитрат (NO3-T™) 1000 мг
Аргинин АКГ 1000 мг
Визтамин Ц  (као аскорбинска киселина) 250 мг
Ниацинамид 30 мг
Витамин Б6 500 мцг
Фолат (као фолна киселина) 150 мцг
Витамин Б12 20 мцг
Explosive Energy Blend321 мг
Безводни кофеин (160 mg), Л-тирозин, TeaCor™, киселина tetramethyluric.

 

Упозорење

Не прекорачујте препоручену дозу. Није погодно за труднице и дојиље. Чувајте на зрака. Чувајте ван домашаја деце.

Више информација
Оцене57
Варијације производа
Питање о производу