Стимуланс пре тренинга Headshot 355 ml - Dedicated

ПроизвођачDedicated Nutrition

85 %

Headshot™ је стимуланс пре тренинга, који ће Вам дати екстремну енергију и концентрацију у трајању од више сати. Његову снагу ће те осетити у тренутку и трајаће неколико сати. Садржи комбинацију изузетно ефикасних састојака у највећим могућим концентрацијама, као што су кофеин, тирозин и бета-аланин.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Headshot™ - стимуланс пре тренинга који ће Вам дати екстремну енергију и концентрацију у трајању од неколико сати

Headshot™ је стимуланс пре тренинга, који ће Вам дати екстремну енергију и концентрацију за било који спорт. Узмите Headshot™ и доведите своју снагу у нове димензије. Снагу овог стимуланса пре тренинга ће те осетити у тренутку и трајаће неколико сати. За разлику од било којег другог енергетског стредства или напитка, овај не проузрокује нагли губитак енергије и осећај исцрпљености после престанка деловања. Припремиће Вам чисти енергетски „ударац“ у трајању од више сати. Ако требате остати концентрисани и продуктивни на послу, победити у борби у теретани са собом самим, или једноставно само желите бити најбољи, препустите се Headshot-у и дозволите му дати Вам енергију!

  

Стимуланс пре тренинга Headshot 355 ml - Dedicated

 

Енергетски напитак без шећера са брзим деловањем, који комбинује изузетно ефикасне и уникатне састојке у највећим могућим концентрацијама. HEADSHOT™ Вам пружа чисту енергију и максималну концентрисаност у трајању од неколико сати већ пар секунди после узимања. Упознајте нов ниво продуктивности без "crash" ефекта! Састојци су одлични, укусна арома трешања је такође веома освежавајућа! Headshot™ не наликује ни једном другом енергетском шоту или напитку и има неуспоредиве резултате. Садржи досад невиђене комбинације изузетно ефикасних и уникатних састојака у највећим могућим концентрацијама.

 

Headshot™ и његови ефикасни састојци

  • Н-АЦЕТИЛ-Л-ТИРОЗИН: Аминокиселина која пружа енергију и повећава функцију памћења.
  • Колин Битартрат: основни витамин Б који стимулиаше когнитивне функције, повећава истрајност и отпорност.
  • Бета-Аланин: Неесенцијална аминокиселина, која се природно налази у спектру бета аминокиселина. Бета-аланин добија се из природних извора који садрже дипептиде са садржајем ове аминокиселине (царносине, ансерине, баленине). Богати овим дипептидима су следећи извори беланчевина: пилеће, свињско и говеђе месо али и рибе.
  • Безводни кофеин: Један од најчистијих облика кофеина са најбржим апсорбовањем. Кофеин стимулише енергију, истрајност и време реакције.

 Стимуланс пре тренинга Headshot 355 ml - Dedicated

 

Headshot™ и његове предности

  • квалитетан стимуланс пре тренинга
  • брзи долазак његовог деловања
  • дуга ефикасност
  • не узрокује нагли осећај умора
  • побољшава концентрацију
  • не садржи шећер

 

Састав

Укус Cherry Blast: вода, угљен диоксид, лимунска киселина, ацетил тирозин, колин битартрат, бета-аланин, регулатор киселости: натријум цитрат, кофеин, боја (концентрат црне рибизле, шаргарепа), заслађивач Е951, боја: Е150д, стабилизатор: Е414, заслађивач : Е955, Е950, ароме.

Укус Lemon Strike: вода, угљен диоксид, лимунска киселина, ацетил тирозин, колин битартрат, бета-аланин, регулатор киселости: натријум цитрат, кофеин, заслађивач: Е951, Е955, Е950, природна лимунска арома, природне ароме.

 

Дозирање

Не узимајте више од 1 Headshot-а у периоду од 12 сати. Препоручена доза је пола лименке по потреби за дупуну енергије.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (177 мл)
Енергетска вредност 17,7 kJ / 3,5 кцал
Масти 0 г
   од тога засићене масти
0 г
Угљени хидрати
< 0,9 г
   од тога шећери
0,09 г
Беланчевине < 0,09 г
Со 0,09 г
Н-Ацетил-Л-тирозин 498 мг
Колин Битартрат 249 мг
Бета аланин 249 мг
Бозводни кофеин 100 мг

 

Упозорење

Садржи толико кофеина као отприлике пет шољица јаке кафе. Ограничите или избегавајте производе са садржајем кофеина, како бисте спречили нервозу, несаницу или убрзани рад срца. Садржи бета-аланин - неки људи могу осећати налете врућине или им кожа може поцрвенети, што траје неколико минута. Није погодно за децу, труднице или појединце који су осетљиви на кофеин. Не узимајте више од 1 Headshot-а у времену од 12 сати.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу