Стимуланс пре тренинга Outlift - Nutrex

ПроизвођачNutrex

93 %

Outlift је стимуланс пре тренинга на бази креатина за побољшање продуктивности и концентрације за време вежбања. Садржи више од 20 грама делотворних састојака у једној дози, бета-аланин и 2 врсте креатина. Комбинација таурина, кофеина и електролита служи бољој концентрацији и интензивној енергији. Осигурава мањи умор, побољшање продуктивности, повећање снаге и пораст мишићне масе.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Стимуланс пре тренинга Outlift на бази креатина осигурава максималну продуктивност, мишићавост и елиминише умор

Outlift је стимуланс пре тренинга направљен на бази креатина за побољшање продуктивности и концентрације за време вежбања. Најновији је у категорији средстава пре тренинга. Реч је о потпуно уникатном додатку пре тренинга где се упореба креатина сматра основном. Креатин је био коришћен у неколико студија у вези с пре-анаеробном активношћу и било је доказано да значајно побољшава продуктивност, повећава снагу и помаже порасту мишићне масе.

 

Повећава не само пораст мишића, већ такође смањује умор. Додатно садржи састојке попут биоперина, бета-аланина и осталих материја које узајамно с креатином имају синергијско деловање. Пружа енергију и повећава концентрацију. Састојци су били одабрани како би осигурали најефикаснију набавку потребних ефикасних материја. Користи комбинацију кофеина, таурина и електролита за интензивнију енергију и побољшање концентрације. Садржи више од 20 грама ефикасних материја у једној дози, 2 врсте креатина и бета-аланин. Помаже у борби с млечном киселином, повећава интрацелуларну концентрацију карнозина што омогућава повећати мишићну продуктивност. Користи комбинацију кофеина, таурина и електролите за интензивнију енергију и за побољшање концентрације.

 Стимуланс пре тренинга Outlift - Nutrex

Outlift и његове предности

  • квалитетан стимуланс пре тренинга
  • побољшава снагу мишића и њихов пораст
  • одлаже умор и побољшава физичку продуктивност
  • повећава енергију и концентрисаност
  • смањује умор
  • садржи проверене комбинације делотворних састојака

 

Дозирање

Промешајте 1 дозу са 180 – 240 мл воде. Узимајте 1 дозу 30 минута пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (25,9 g)
Натријум 576 mg
Цитрулин Малат 2:1 8 g
Карнозин Бета-аланин 3,2 g
Creapure 100% чисти креатин монохидрат
3 g
Л-леуцин 3 g
Л-изолеуцин 1,5 g
Л-валин 1,5 g
Таурин 2 g
Caffeine Anhydrous 350 mg
Н-ацетил-Л-тиросин 150 mg
Биоперин (Пипер нигрум Екстракт - воћа) 5 mg

 

Упозорење

Не прекорачавајте препоручено дневно дозирање. Није погодно за труднице и дојиље. Чувајте на сувом и хладном месту. Штитите од директног сунчевог светла. Чувајте ван домашаја деце!

Упозорење за алергичаре: произведено у уређају где се такође обрађују производи са садржајем млека, јаја, соје, пшенице, ракова, рибље масти, лешника и кикирикија.

 

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу