Nitro Caps - ActivLab

ПроизвођачActivlab

0
80 %

Nitro Caps је стимуланс пре тренинга у капсулама. Снажан је, ефикасан и повећава продукцију азотовог моноксида (НО) у мишићним ћелијама, проширује вене, побољшава циркулацију крви, побољшава исхрану мишићних ћелија, стимулише раст мишића и обезбеђује мишићавост.

На стању
1.150,00din.~(9.81 €)
Опис

Nitro Caps: стимуланс пре тренинга у капсулама који побољшава исхрану мишићних ћелија,стимулише раст мишића и обезбеђује мишићавост

Nitro Caps је стимуланс пре тренинга у капсулама. Снажан је и ефикасан додатак који нуди састојке за повећање продукције азотовог моноксида (НО) у мишићним ћелијама, проширује вене, побољшава циркулацију крви, побољшава исхрану мишићних ћелија, стимулише раст мишића и обезбеђује мишићавост.Проузрокује јачање потенције и сексуалне издржљивости.

  
Стимуланс за пре тренинга Nitro Caps - ActivLab

Nitro Caps и његове предности

  • стимуланс пре тренинга у капсулама
  • повећава стварање азотовог моноксида (НО)
  • побољшава мишићавост
  • побољшава исхрану мишићних ћелија
  • стимулише раст мишића
  • побољшава сексуалну издржљивост

 

Састав

Аргинин алфа-кетоглутарат, цитрулин малат, ниацин.

Дозирање

Узимајте 4 капсуле 2 пута дневно, најбоље пре тренинга.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (4 капс)
ААКГ 1500 мг
Цитрулин малат 1200 мг
Ниацин 24 мг

 

Упозорење

Производ није погодан за труднице и дојиље. У случају да имате једно од следећих обољења: високи или низак крвни притисак, аритмију срца, било које проблеме са срцем, дисфункције или проблеме са јетром, дијабетес, психичке поремећаје, проблеме са простатом или дисањем, посаветујте се о узимању овог додатка са Вашим лекаром или нутриционистом.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу