Суперхрана Breakfast Boost Cacao Crunch - Naturya

ПроизвођачNaturya

100 %

Суперхрана Breakfast Boost Cacao Crunch је одличан извор протеина, влакана, омега-3 масних киселина и минерала. Садржи искључиво органске састојке, попут ломљених какао зрна, goji бобица, семенки конопље и chie као и бели дуд.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Суперхрана Breakfast Boost Cacao Crunch - органска мешавина пуна протеина, омега-3 и влакана

Суперхрана Breakfast Boost Cacao Crunch је оригинална мешавина суперхране која пуна укуса и хранљивих састојака. Посебно је изузетна по свом садржају протеина, влакана, омега-3 киселина, али исто тако и цинка, гвожђа и магнезијума. У мешавини можете пронаћи и ломљена какао зрна, goji бобице, семенке конопље и chie, као и бели дуд. Карактеристична је по свом високом садржају хранљивих састојака који су корисни за организам.

 

Мешавина Суперхране Breakfast Boost Cacao Crunch је богата:

Магнезијумом - доприноси смањењу умора и исцрпљености, равнотежи електролита, синтези протеина и функцији мишића. Између осталог, користан је за одржавање здравља костију, зуба, али и метаболизма.

 

Цинком - користан је за метаболизам макронутријената, киселина и база, угљених хидрата и масних киселина. Помаже у правилној синтези протеина, плодности и правилној репродуктивној функцији, затим нормалном нивоу тестостерона у крви. Цинк доприноси функционисању имунолошког система, заштити ћелија од оксидативног стреса и синтезу ДНА.

 

Гвожђем - важан је за пренос кисеоника у организму,за имунолошку функцију, производњу црвених крвних зрнаца и хемоглобина, али такође и за правилно когнитивно функционисање, као и за смањење умора и исцрпљености.

 

Здрава мешавина је одлична за доручак или за Ваше омиљене смутије. Сви састојци који се налазе у мешавини су органског квалитета, не садрже глутен и погодни су и за вегане. 

 

Суперхрана Breakfast Boost Cacao Crunch и њене предности

  • богат је извор протеина, влакана и омега-3
  • подржава правилан рад имунолошког система
  • доприноси преносу кисеоника
  • доприноси заштити ћелија од оксидативног стреса
  • садржи искључиво органске састојке
  • не садржи глутен
  • погодна за вегане

 

Састав

Органска зрна ломљеног какаоа (27%), органске семенке конопље (23%), органски бели дуд (15%), органске chia семенке (10%), органске goji бобице (10%), органски сушени кокос (7%), органски тамни агавин сируп (6%), органски какао прах (2%).

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредностина 100 г
Енергетска вредност 1974 kJ / 474 кцал
Масти 30 г
од којих засићене 3,5 г
мононезасићене 5,8 г
полинезасићене 19 г
Угљени хидрати 23 г
од којих шећери 20 г
Дијетална влакна 11 г
Протеини 23 г
Со 0,21 г
Витамини и минералина 100 г
Магнезијум 400 мг
Гвожђе 9,0 мг
Цинк 6,1 мг
Омега-3 3620 мг

 

Упозорење

Може садржати кикирики, орашасте плодове, млеко, соју, сусам и сулфите. Садржај производа се може слегнути на дно,због тога га промућкајте пре конзумације. Чувати на хладном, сувом и тамном месту. После отварања потрошити у року од 1 месеца.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу