Torba za jelo Expert Innovator 300 Static - 6 Pack Fitness

Произвођач6 Pack Fitness

0
0 %

Torba za jelo Expert Innovator 300 Static je revolucionaran organizer za svo Vaše jelo, koje će ostati svježe više od 8 sati. Izrađena je od kvalitetnog materijala, ima ergonomska ramena i zakačku za udobno putovanje. Sadrži 3x boks koji dobro zaptiva, 1 x Large Sport Nutrition boks i 2x visokokvalitetan gel za hlađenje.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Torba za jelo Expert Innovator 300 u kojoj će Vaše jelo biti svježe dulje od 8 sati

Torba za jelo Expert Innovator 300 Static je revolucionaran organizer za svo Vaše jelo, koje možete uzeti sa sobom bilo gdje i stalno imate sigurnost svježine namirnica. Torba je prijenosna i izrađena od visokokvalitetnog materijalapoliester. U nju stanu više od tri samostalno dostupna jela i ima podesive unutarnje police. Sadrži 3x boks koji dobro zaptiva, 1 x Large Sport Nutrition boks i 2x visokokvalitetan gel za hlađenje. Dvije vrećice na boce, posuđe, voće ili za šejker se nalaze sa strane. Potpuno izolirani interijer će održati jelo svježe do 8+ sati. Ima ergonomsko rameno i zakačku za udobno putovanje.

 Torba za jelo Expert Innovator 300 Static - 6 Pack Fitness

 

Torba za jelo Expert Innovator 300 sadrži:

  • 3x boks koji dobro zaptiva
  • 1x Large Sport Nutrition boks
  • 2x visokokvalitetan gel za hlađenje

 

Dimenzije torbe za jelo:

Dimenzije (cm)Torba
Duljina 43,18
Širina 22,86
Visina 26,67

 

Kako se o njoj brinuti?

Torbu očistite vlažnom krpom po potrebi. Perite samo na ruke. Nemojte koristiti nikakva sredstva za čišćenje niti izbjeljivače. Materijal održavajte suh.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу