Течни Витамин Д3 + К2 - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

0
0 %

Течни Витамин Д3 + К2 садржи витамин Д3, који доприноси нормалном функционисању имунолошког система и мишића. Заједно са витамином К има синергијско дејство, посебно у вези са здрављем костију. Сам витамин К утиче на коагулабилност крви. Додатак исхрани је идеалан за све који желе ојачати имунолошки систем и мишиће и желе одржати своје кости здравима.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Течни Витамин Д3 + К2 - производ у течном облику који доприноси нормалном функционисању имунолошког система и мишића, као и здрављу костију

Течни Витамин Д3 + К2 је комбинација која делује синергијски на здравље костију. Међутим, сваки витамин сам по себи има важну улогу у нашем организму. Витамин К доприноси нормалној коагулабилности крви. Витамин Д утиче на функционисање имунолошког система, апсорпцију и искоришћавање калцијума и фосфора, као и на нормални ниво калцијума у крви. Чак шта више, утиче и на функционисање мишића, одржава здравље зуба и на деобу ћелија. Требали бисмо се фокусирати на унос витамина Д, посебно у зимској сезони када је наша кожа мање изложена сунчевој светлости. Сунчева светлост је та која активира производњу витамина Д у нашем организму.

                    

Још једна предност производа је течни облик. Захваљујући њему, витамине могу допунити и особе које имају проблема са гутањем таблета.

       

Течни Витамин Д3 + К2 и његове предности 

  • комбинација витамина К и Д3
  • доприноси нормалном функционисању имунолошког система и мишића
  • има позитивно дејство на здравље костију и усне дупље
  • утиче на нормалну коагулабилност крви и апсорпцију калцијума и фосфора
  • у течном је облику

     

Састав

Ултрачиста деминерализирана вода; концентровани сок од јабуке; мешавина воћних концентрата и пиреа 22%: ананас, поморанџа, манго, банана, бресква, маракуја, личи, гуава, бодљикава крушка, киви, лимета, папаја; витамин Ц (Л-аскорбинска киселина); витамин Д (колекалциферол); витамин К (менакинон-7) из Bacillus subtilis natto (соја); конзерванси: калијум сорбат, натријум бензоат.

     

Препоручена употреба  

Узимајте 10 мл дневно уз оброк како бисте обезбедили благотворно дејство производа. Препоручује се тест крви на 25- (OH) Д и консултовање са својим лекаром или фармацеутом пре употребе производа. Паковање укључује мерицу. Пре употребе добро промућкати. Производ је намењен одраслим особама.

     

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 доза (10 мл)
Витамин К 100 µг
Витамин Д  50 µг/ 2000 ИУ
Витамин Ц  80 мг

          

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте користити производ ако сте алергични на неки од састојака. Производ је намењен одраслим особама. Није погодно за труднице ни дојиље. Производ није замена за разнолику исхрану, због тога је важно водити здрав начин живота и конзумирати уравнотежену исхрану. Заштити од светлости. Чувати на собној температури на сувом месту, ван домашаја деце. Након отварања, производ чувајте у фрижидеру и потрошите у року од 8 недеља.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу