Torba za hranu Expert Innovator 500 Black/Green - 6 Pack Fitness

Произвођач6 Pack Fitness

0
0 %

Torba za hranu Expert Innovator 500 je revolucionaran organizer za svu Vašu hranu, koju možete sa sobom ponijeti bilo gdje. Sva Vaša prehrana će u njoj ostati svježa više od 8 sati. Proizvedena je od kvalitetnog materijala, ima ergonomsku naramenicu i zakačku za udobno putovanje. Sadrži 5x kutiju koja izvrsno zaptiva, 1 x Large Sport Nutrition kutiju i 2x visokokvalitetan gel za hlađenje.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Torba za hranu Expert Innovator 500 u kojoj će Vaša prehrana ostati svježa dulje od 8 sati

Torba za hranu Expert Innovator 500 je revolucionaran organizer za svu Vašu prehranu, koju možete ponijeti sa sobom bilo gdje i stalno imate sigurnost svježine namirnica. Torba je prijenosna i proizvedena od visokokvalitetnog materijala – poliestera. U torbu stane više od pet samostalno dostupnih jela i ima podesive unutarnje police. Sadrži 5x kutiju koja dobro zaptiva, 1 x Large Sport Nutrition kutiju i 2x visokokvalitetan gel za hlađenje. Dvije vrećice za boce s vodom, za posuđe, voće ili za šejker nalaze se sa strane. Potpuno izolirani interijer će održati hranu svježu do 8+ sati. Ima ergonomsku naramenicu i zakačku za udobno putovanje.

 

Torba za hranu Expert Innovator 500

 

Torba za hranu Expert Innovator 500 sadrži

  • 5x kutija koja dobro zaptiva,
  • 1x Large Sport Nutrition kutija,
  • 2x visokokvalitetan gel za hlađenje.

  

Dimenzije

Dimenzije  (cm)Torba
Duljina 43,18
Širina 22,86
Visina 34,29

   

Kako se o njoj brinuti?

Torbu očistite vlažnom krpom po potrebi. Perite samo na ruke. Nemojte koristiti nikakva sredstva za čišćenje niti izbjeljivače. Materijal održavajte suh.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу