Total War - Redcon1

ПроизвођачRedcon1

73 %

Total War је јединствен стимуланс пре тренинга са функционалном формулом која ће вам помоћи да извучете максимум из тренинга. Садржи стимулативни кофеин, цитрулин малат, бета аланин, екстракт листова зеленог чаја и друге састојке који се савршено допуњују.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Total War - функционални стимуланс пре тренинга са кофеином који ће подстаћи ваше перформансе и подржати концентрацију   

Стимуланс пре тренинга Total War је комплекс неколико активних састојака, који заједно чине непогрешиву комбинацију. Освојиће вас још за време прве употребе. На попису састојака доминира ефикасна количина цитрулин малата, тачније 6 г. Ова неесенцијална киселина подстиче производњу азотног оксида, који на крају може пружити радним мишићима одлично снабдевање нутритивним састојцима и кисеоником. Ово дејство се тада може позитивно рефлектовати на повећање ваших перформанси. Међутим, бета аланин уједно игра и важну улогу. Укључен је у производњу карнозина, који делује као врста "средства за чишћење". Може смањити закисељавање мишића и накупљање млечне киселине, што заузврат може помоћи у смањењу умора и продуживању спортских перформанси. Како бисте били пуни енергије пре тренинга, Total War такође садржи и стимулативни кофеин.                

         

Последње што садржи овај стимуланс пре тренинга су биљни екстракти. На пример, екстракт клеке, који је познат по свом садржају антиоксиданса. Антиоксиданси помажу телу у борби против оксидативног стреса и слободних радикала. Поред тога, производ уједно садржив и екстракт листова зеленог чаја. Такође је повезан са антиоксидативним и стимулативним способностима. Често се додаје сагоревачима масти. Други екстракт долази из помела, који је познат по садржају биофлавоноида хесперидина који је повезан са могућим дејством на проток крви у мишићима. За максималну апсорпцију свих састојака у формули, производ такође садржи и екстракт црног бибера.

     

Стимуланс пре тренинга Total War долази у облику праха који се истиче великом растопљивошћу и изузетним укусом. Све што требате урадити јесте помешати га са водом, попити и уживати у његовим дејствима током тренинга снаге или издржљивости. 

         

Total War и његове предности 

  • комплекс стимуланса пре тренинга са садржајем кофеина 
  • садржи цитрулин малат, бета аланин и биљне екстракте   
  • даје подстицај пре тренинга 
  • утиче на производњу карнозина који помаже при смањивању скупљања  млечне киселине у мишићима 
  • подстиче производњу азотног оксида који може помоћи у протоку крви 
  • садржи биљне екстракте богате антиоксидансима 
  • брзо се апсорбује   
  • одличног је укуса   
  • истиче се изузеном растопљивошћу 

             

Састав   

Цитрулин малат, бета аланин, таурин, безводни кофеин, екстракт обичне клеке (Juniperus communis) (плод), ди-кофеин малат, теобромин, екстракт листова зеленог чаја (Camellia sinensis), помело (Citrus grandis), црни бибер, натријум фосфат, природна и вештачка арома, силицијум диоксид, калцијум силикат, сукралоза, лимунска киселина, ацесулфам калијум, натријум. 

            

Препоручена употреба   

Помешајте 1/2 мерице са 150 мл воде и узимајте 30 минута пре тренинга. После процене толеранције, доза се може повећати на 1 мерицу (14,7 г). Никада немојте прекорачити препоручену дозу унутар 24 часа.       

        

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 1 доза (14.7 г)
Натријум 310 мг
Цитрулин малат 6 г
Бета аланин 3.2 г 
Таурин 1 г 
Безводни кофеин  250 мг
Екстракт клеке  150 мг
Ди-кофеин малат  100 мг
Теобромин  50 мг
Екстракт зеленог чаја (листови)  45 мг
Помело 25 мг
Црни бибер 10 мг

         

Упозорење   

Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја деце.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу