Training Grip Black Фитнес Рукавице - Harbinger

ПроизвођачHarbinger

0
0 %

Training Grip Black Фитнес Рукавице су изузетно издржљиве, кожне фитнес рукавице, чији је главни задатак заштита Ваших руку за време тренинга. Додатну заштиту гарантује и иновативна технологија TechGel™, која се користила за израду мекане поставе рукавица. Анатомски обликовани дизајн обезбеђује удобност и прозрачност за време целог тренинга. Рукавице такође имају подесиво закопчавање на чичак.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Training Grip Black Фитнес Рукавице - издржљиве, кожне рукавице за тренинг са иновативном TechGel технологијом за максималну заштиту руку за време вежбања

Training Grip Black Фитнес Рукавице су изузетно издржљиве, кожне фитнес рукавице, које пружају максималну заштиту руку за време вежбања. Њихова мекана постава је израђена помоћу јединствене TechGel™ технологије, која гарантује додатну заштиту и удобност. Рукавице су анатомског облика, како би савршено одговарале Вашој руци, а у исто време пружале и прозрачност за време целог тренинга. Захваљујући закопчавању на чичак, савршено ће Вам пристајати, и на тај начин ћете моћи свој тренинг подићи на виши ниво!   

       

Како одабрати праву величину рукавица? 

ВеличинеSMLXLXXL
Обим длана 17,8-19 цм 19-20,3 цм 20,3-21.6 цм 21.6-24 цм 24+ цм
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу