Тренерка Slimfit Grey - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

86 %

Модерна Slimfit тренерка је фитнес тренерка из спектакуларне колекције GymBeam Clothing екстра уског кроја с ниским струком. Оживите своју гардеробу овим новим свежим комадом, који ćе да вас освоји својим дизајном. Представљају комбинацију функционалности и модних трендова, и уз то изврсно стоје свима. Покажите свима како сте напорно тренирали!

Out of stockОчекујемо24. 5. 2024.
Очекивана цена 3.190,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Тренерка Slimfit Grey екстра уског кроја, која лепо стоји свима

Модерна фитнес тренерка из спектакуларне колекције GymBeam Clothing. Оживите своју гардеробу овим новим комадом у који се ћете да се заљубите преко ушију. Освојиће вас дизајном, суженим слимфит кројем и сниженим струком. Ова тренерка комбинује функционалност и практичност, будући да лепо стоји на свакој фигури. Осим тога, израђена је на јединствен начин како би одржала ваше тело на оптималној температури током тренинга, и како бисте осећали максималну удобност и комфор, те померили ваше лимите на максимум. 

Ова тренерка је апсолутни хит, било за тренирање било за свакодневно ношење. Она је модерна са минималистичким дизајном и једноставним Gym Beam логом. Покажите свима да сте напорно тренирали!


Тренерка Slimfit Grey - GymBeam

 Модел је висок 185 цм и носи величину XL.

 

Својства и опис тренерке

Тренерка сиве боје с црним минималистичким натписом Gym Beam на левој нози и црним елементима, захваљујући којима не изгледа само као тренерка за вежбање већ и за свакодневно ношење. Изврсно вам стоји, али можете искористити и пертлу коју је могуће затегнути, у струку, који је на ластиж. Тренерка је направљена од квалитетног материјала, који се састоји од 80% памука и 20% полиестера.

Како оджавати тренерку из колекције GymBeam Clothing?

Ова модерна тренерка не захтева посебно одржавање. Потребно је прати је на температури 30°Ц, најидеалније изврнуту да би дуже време изгледала попут нове. Не гужва се, па је стога не морате пеглати, али ако се убрајате међу ове педантније, боље да je пеглате на благој температури. Немојте пеглати преко штампе нити изврнуту наопако.

  

Таблица величина

ВелићинаSMLXLXXL
Обим струка (cm)* 60 64 68 72 76
Обим кукова (cm) 104 106 108 110 112
Руб ногавице (cm) 26 26 27 28 30
Унутрашњи шав (cm) 78 80 82 84 86
Спољашњи шав (cm) 100 102 105 107 108
   
* - неразвучене.
Више информација
Оцене24
Варијације производа
Питање о производу