Триптофан ВЕГЕ 90 капсула - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

0
60 %

Триптофан ВЕГЕ је иновативни производ који садржи аминокиселину л-триптофан у облику капсула. Не садржи супстанце животињског порекла, због тога су погодне за вегане.

Out of stock
Очекивана цена 950,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Триптофан ВЕГЕ - додатак исхрани који садржи аминокиселину л-триптофан, погодан је за вегане

Триптофан ВЕГЕ је додатак исхрани који садржи аминокиселину л-триптофан, који је прекурсор серотонина. Често га називају "хормон среће" и делује као неуротрансмитер, дакле помаже при преношењу нервних сигнала у телу. Серотонин има дејство на мождане ћелије и може утицати на телесну температуру, сан, осетљивост на бол или апетит. Производ је у облику капсула, израђен је без икаквих животињских супстанци, због тога је погодан за вегане.

 

Триптофан ВЕГЕ и његове предности

  • додатак исхрани који садржи аминокиселину И-триптофан
  • прекурсор серотонина
  • у облику је капсула
  • погодан за вегане

 

Састав

Л-триптофан, састав омотача (појачивач: хидроксипропилметилцелулоза; средство за гелирање: геланска гума; боје: еритрозин, титан диоксид, индиго кармин).

 

Дозирање

Узимајте једну капсулу на дан.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула )
Л-триптофан 300 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Ако сте алергични на било који састојак, немојте узимати производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље а ни за особе које су лечене антидепресивима или пате од отказивања бубрега. Чувати на сувом месту на температури 15- 25 °Ц. Заштитити од директне сунчеве светлости.

Алергени: Производ се производи у постројењу у којем се прерађују намирнице које садрже: млеко (укључује лактозу), кикирики, друге орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу