Versatile X Black Рукавице - MADMAX

Процена:
20 % of 100
20 % (1)
Произвођач: MADMAX

Versatile X Black Рукавице су издржљиве рукавице за вежбање, којима је подручје длана анатомско. Израђене су од јединственог Clarino материјала који се савршено прилагођава Вашим рукама. Максималну удобност обезбеђује неколико малих рупица, док сигурност обезбеђује двоструко појачано подручје палца. Силиконски слој, који се налази на подручју прстију је неклизајући, па Вам управо то омогућава савршено хватање тегова. Задњи део рукавица је израђен од издржљивог и прилагодљивог Q-span материјала. Рукавице имају удобно копчање на чичак.

Више није доступно

Versatile X Black Рукавице - професионалне рукавице за вежбање, анатомског облика са неклизајућом површином за савршено држање тегова за време вежбања

Versatile X Black Рукавице су висококвалитетне рукавице за вежбање које штите Ваше руке за време вежбања. Подручје длана рукавице је израђено од јединственог Clarino материјала. Савршено се прилагођавају Вашим рукама. Осим тога, рукавице су анатомске, а уједно су и побољшање новим технологијама. Максималну удобност обезбеђује неколико малих рупица, док сигурност обезбеђује двоструко ојачано подручје палца. Силиконски слој који се налази на прстима је неклизајући, па Вам обезбеђује савршено хватање тегова. Задњи део рукавица је израђен од изузетно издржљивог и флексибилног Q-span материјала. Рукавице имају удобно копчање на чичак. Заљубићете се у њих за време вежби са тешким теговима, подизања тегова и crossfit-а.   

       

Таблица величина

ВеличинеSMLXLXXL
Обим длана 17,5-19 цм 19-20,5 цм 20,5-22 цм 22-23,5 цм 23,5-25 цм
Више информација
Произведено у EU
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Употреба Рука
ean 8591325004467
HS код 42032100: -- Špeciálne určené na použitie v športe
Број комада по палети 1 ком.
Број комада по паковању 5 ком.
Бруто тежина 0.07 kg
Дужина 16.50 cm
Ширина 32.00 cm
Висина 0.80 cm
Главна категорија Рукавице за вежбање
Остале категорије Остало
Помагала за вежбање

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Versatile X Black Рукавице - MADMAX
Write Your Own Review
Оцењујете:Versatile X Black Рукавице - MADMAX
Ваша оцена
Size Color Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор