Versatile X Black Рукавице - MADMAX

0%
0% (0)
Произвођач: MADMAX

Versatile X Black Рукавице су издржљиве рукавице за вежбање, којима је подручје длана анатомско. Израђене су од јединственог Clarino материјала који се савршено прилагођава Вашим рукама. Максималну удобност обезбеђује неколико малих рупица, док сигурност обезбеђује двоструко појачано подручје палца. Силиконски слој, који се налази на подручју прстију је неклизајући, па Вам управо то омогућава савршено хватање тегова. Задњи део рукавица је израђен од издржљивог и прилагодљивог Q-span материјала. Рукавице имају удобно копчање на чичак.

Out of stock
Очекивана цена 3.390din.

Versatile X Black Рукавице - професионалне рукавице за вежбање, анатомског облика са неклизајућом површином за савршено држање тегова за време вежбања

Versatile X Black Рукавице су висококвалитетне рукавице за вежбање које штите Ваше руке за време вежбања. Подручје длана рукавице је израђено од јединственог Clarino материјала. Савршено се прилагођавају Вашим рукама. Осим тога, рукавице су анатомске, а уједно су и побољшање новим технологијама. Максималну удобност обезбеђује неколико малих рупица, док сигурност обезбеђује двоструко ојачано подручје палца. Силиконски слој који се налази на прстима је неклизајући, па Вам обезбеђује савршено хватање тегова. Задњи део рукавица је израђен од изузетно издржљивог и флексибилног Q-span материјала. Рукавице имају удобно копчање на чичак. Заљубићете се у њих за време вежби са тешким теговима, подизања тегова и crossfit-а.   

       

Таблица величина

ВеличинеSMLXLXXL
Обим длана 17,5-19 цм 19-20,5 цм 20,5-22 цм 22-23,5 цм 23,5-25 цм
Више информација
Главна категорија Рукавице за вежбање
Произведено у EU
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа додаци
Customer reviews Versatile X Black Рукавице - MADMAX
Write Your Own Review
Оцењујете:Versatile X Black Рукавице - MADMAX
Ваша оцена
Size Color Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор