Витамин Б12 - The Protein Works

ПроизвођачTPW

90 %

Витамин Б12 су веганске капсуле које садрже 1000 µг витамина Б12 за подршку правилном функционисању имунолошког система, метаболизма, смањење умора и производњу црвених крвних зрнаца.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Витамин Б12 је важан за имунитет, метаболизам и смањење умора

Витамин Б12 су таблете које садрже витамин Б12, који је важан нутријент за правилно функционисање организма. Користан је за правилно функционисање имунолошког система, за смањење умора и исцрпљености, а такође игра и важну улогу у процесу деобе ћелија. Витамин Б12 је користан за оптимално функционисање метаболизма, правилно функционисање психе и нервног система, али и за правилну производњу црвених крвних зрнаца и метаболизам хомоцистеина. Свака таблета садржи 1000 µг витамина Б12. Таблете су такође погодне и за вегане.

 

Витамин Б12 и његове предности

  • доприноси функционисању имунитета
  • подржава смањење умора и исцрпљености
  • користан је за правилно функционисање метаболизма
  • подржава производњу црвених крвних зрнаца
  • једна таблета садржи 1000 µг витамина Б12
  • погодно за вегане

 

Састав

Средства за учвршћивање(калцијум фосфат дихидрат, малтодекстрин, целулоза (Е460и)), средство против згрудњавања (силика, магнезијум стеарат), целулозни омотач (Е464 - хидроксипропилметилцелулоза, Е422 - глицерол), витамин Б12 (цијанокобаламин).

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету дневно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Витамин Б12 1000 μg

 

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу