Витамин Ц - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

73 %

Витамин Ц делује као снажан антиоксиданс, који доприноси правилном функционисању имунолошког и нервног система. Једна таблета садржи 1000 мг витамина Ц, који подстиче производњу колагена и подржава здравље костију, зуба и коже. Осим тога, смањује осећај умора и исцрпљености а помаже и у заштити ћелија од оксидативног стреса.

На стању
700,00din.~(5.97 €)
Опис

Витамин Ц - 1000 мг витамина Ц у једној таблети за јачање имунолошког система и смањење осећаја умора и исцрпљености

Витамин Ц ефикасно јача имунолошки систем и обезбеђује оптимално здравље организма. Једна таблета садржи 1000 мг витамина Ц, који се такође брине о здрављу нервног система и подржава здравље зуба, костију и коже. Такође, подстиче природну производњу колагена, који са годинама нестаје из организма и потребно га је редовно допуњавати. Делује као моћан антиоксиданс, који помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса. Такође, има позитивно дејство на функционисање психе и помаже у смањењу осећаја умора и исцрпљености.

 

Витамин Ц и његове предности

  • Делује као снажан антиоксиданс
  • подржава правилно функционисање имунолошког и нервног система
  • подстиче производњу колагена
  • подржава здравље коже, зуба и костију
  • смањује осећај умора и исцрпљености
  • позитивно утиче на функционисање психе
  • помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса
  • свака таблета садржи до 1000 мг витамина Ц

 

Састав

Л-аскорбинска киселина (витамин Ц), средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), скроб, средство против згрудњавања (силика, магнезијумске соли масних киселина).

 

Дозирање

Узимајте једну таблету дневно пре јела.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 таблета)
Витамин Ц 1000 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Ако сте алергични на било који од састојака немојте користити производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље али ни за особе лечене антидепресивима или особе које пате од отказивања бубрега. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Алергени: Производ се производи у постројењу у којем се обрађују намирнице које садрже: млеко (укључује лактозу), кикирики, друге орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу