Витамин Д3 400IU - Swanson

ПроизвођачSwanson

0
0 %

Витамин Д3 400 IU је извор природног витамина Д, који је важан за имунолошки систем, процес ћелијске деобе, одржавање здравља костију и зуба, али такође и за правилно функционисање мишића.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Витамин Д3 400 IU - изврстан извор витамина Д за подршку имунолошком систему и здрављу костију

Витамин Д3 400 IU је природни облик витамина Д, који се појављује у нашем телу излагањем сунчевој светлости. Витамин Д је важан за правилно функционицање имунолошког система и игра улогу у процесу ћелијске деобе. Потребан нам је за одржавање здравља костију и зуба, али и за правилно функционисање мишића. Користан за одржавање нормалне количине калцијума у крви, као и апсорпцију и искоришћење калцијума и фосфора. Суплементација витамина Д је посебно прикладна током одсутности сунчеве светлости, те током зимског периода, јер је у тим условима смањена производња витамина Д у телу. У паковању се налази 250 меканих-гел-капсула, свака садржи 10 μг витамина Д-3.

  Витамин Д3 400IU - Swanson

   

Витамин Д3 400 IU и његове предности:

  • неопходан за функционисање имунитета
  • чува здравље костију и зуба
  • потребан за правилно функционисање мишића
  • важан је за апсорпцију и искористивост калцијума и фосфора
  • у једном паковању налази се 250 комада витамина Д3

   

Састојци

Пиринчано брашно, желатин, модификовани прехрамбени скроб, сахароза, натријум аскорбат, триглицериди средњег ланца, силика, ДЛ-алфа токоферол.

   

Употреба

Као додатак исхрани узимајте једну капсулу једном до два пута дневно, с водом уз храну.

   

Таблица нутритивних вредности

Нутритивна вредност1 доза (1 капсула)
Витамин Д-3 (колекалциферол) 10 μg

  

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитити од хладноће и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне упоребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дозу.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу