Витамин Д3+К2 - GYMQUEEN

ПроизвођачGYMQUEEN

87 %

Витамин Д3+К2 је идеална комбинација високо искористивог витамина Д3 и биолошки најактивнијег облика витамина К у капсулама. Витамин Д, такође познат и као сунчани витамин је потребан за одржавање здравља костију, правилно функционисање мишића и оптимално функционисање имунолошког система. Витамин К је посебно важан за здраво згрушавање крви.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Витамин Д3+К2 - идеална комбинација веома корисног витамина Д3 и витамина К2

Витамин Д3+К2 садржи ефикасну количину витамина Д у његовом најбоље искористивом облику Д3 (колекалциферол) и биолошки најактивнијем облику витамина К у облику витамина К2 (менакинон) у капсулама. Наша кожа производи витамина Д када је изложена сунчевим УВБ зрацима. Од јесени до пролећа, када носимо више одеће и проводимо више времена у затвореном, кожа је мање изложена сунчевим зрацима. Због тога је потребно фокусирати на довољан унос витамина Д из хране или додатака исхрани. Витамин Д је важан за здравље костију, правилну апсорпцију калцијума, нормално функционисање мишића, а есенцијалан је и за оптимално функционисање имунолошког система. Витамин К је такође важан за здравље костију и правилно згрушавање крви.

             

Витамин Д3+К2 и његове предности  

  • јединствена комбинација витамина Д3 и витамина К2 у капсулама
  • помаже у одржавању здравља костију 
  • подржава нормално функционисање одбрамбеног система организма
  • доприноси правилном функционисању мишића
  • доприноси правилном згрушавању крви
           

Састав

Средство за учвршћивање: микрокристална целулоза; желатин, витамин Д3, витамин К2; средства против згрудњавања: магнезијум стеарат, силика.

        

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсулу дневно са пуно воде.

        

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Витамин Д3 141.23 мцг
Витамин К2 200 мцг

                             

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Паковање чувати чврсто затворено на сувом месту и на собној температури. Заштитити од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце.

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу