Витамин Е 90 софтгел капсуле - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

0
0 %

Витамин Е у облику меких капсула је антиоксиданс високе биорасположивости. Једна доза је 250 мг витамина Е, који помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Витамин Е - помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса

Витамин Е у облику меких гел капсула садржи до 250 мг витамина Е, који је познат по високој биорасположивости. Витамин Е је антиоксиданс, који помаже у заштити ћелија против оксидативног стреса. У организам га можете унети путем хране али је путем додатака исхрани много практичније.

 

Витамин Е и његове предности

  • антиоксиданс
  • има високу биорасположивост
  • помаже у заштити ћелија против оксидативног стреса
  • у једној дози садржи 250 мг
  • у облику је меких капсула

 

Састав

Д-алфа-токоферил ацетат (витамин Е - 268 мг) из сојиног уља, маслиновог уља, желатин, средство за задржавање влаге: глицерол; деми вода.

 

Дозирање

Препоручује се узимање 1 капсуле дневно уз оброк или одмах после оброка.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Витамин Е (као Д-алфа токоферил ацетат) 250 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Ако сте алергични на било који од састојака, немојте узимати производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Паковање чувајте добро затворено, на сувом месту и на собној температури. Заштитите од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. Производ се производи у погону у којем се прерађују намирнице које садрже следеће алергене: млеко (укључује лактозу), кикирики, дуге орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу